L’Alella trenca una ratxa de tres derrotes sumant el primer triomf fora de casa de la temporada

El Benjamí ‘A’ recupera el somriure després de tres caps de setmana complicats. L’equip venia de caure contra el Premià de Dalt (9-1), el Pla d’en Boet (1-7) i el Sinera (4-2) i necessitava puntuar per no veure com la zona perillosa s’acostava.

L’Alella ho va aconseguir, sumant a més el primer triomf del curs a domicili. Superant el Vilassar de Mar (4-5), els nostres van puntuar per primer cop lluny del Municipal a la lliga.

Aquest resultat ens deixa vuitens, a mitja taula, amb 12 punts en 9 jornades.

El Benjamí ‘A’ va haver de superar un partit realment boig. Primer es va avançar el Vilassar (4′), però Vasily va empatar just després (8′). A continuació van arribar l’1 a 2 de Bachir (11′) i l’1 a 3 de Vasily (16′). El Vilassar va reaccionar amb el 2 a 3, però una acció de mala fortuna va acabar amb un gol en pròpia que ens tornava a deixar amb avantatge de 2 a 4 (28′).

La tensió no va desaparèixer, ja que just en l’acció posterior el Vilassar tornava a retallar distàncies (3-4). Fins al 3 a 5 de Bachir (32′), autor de 9 gols en 7 partits, tot va restar obert. En el darrer minut, el Vilassar va marcar el 4 a 5 final. Aquest resultat ens deixa vuitens, a mitja taula, amb 12 punts en 9 jornades.