El Primer Equip aixeca un 0 a 2 en contra a casa davant del Cabrils i s’acaba imposant amb gol final de Jordi Barbosa

L’Alella recupera la vuitena plaça al grup XI de Quarta Catalana després de superar el filial del Cabrils al Municipal. Partit complicat pels homes de Miguel Pirt, els quals van haver de remar durant molts minuts amb un resultat advers. El Cabrils, onzè, venia de guanyar els dos últims partits i va complicar molt les coses.

Inici amb dificultats d’un Alella que veia com dues concessions li ocasionaven encaixar dos gols. Al 20′ i al 25′, el Cabrils perforava la porteria alellenca per situar-se 0 a 2. Tensió i moments complicats pels verds, els quals van poder reaccionar. 10 minuts de pura pólvora ofensiva, culminats per Gabriel Gomes, autor d’un hat-trick, feien passar el resultat del 0 a 2 al 3 a 2 al 44′.

Amb l’Alella ja guanyant, el Cabrils es quedava amb 10 per l’expulsió del seu golejador, Albert Closa, Tot i això, els visitants serien capaços d’empatar al 64′ mitjançant Jawara. Només un minut després, el Primer Equip feia el gol de la victòria, una diana de Barbosa que ens deixa 3 punts molt necessaris. L’Alella acabaria el matx també amb 10. Aquest triomf ens deixa vuitens amb 30 punts, empatat amb el setè, el Dosrius, i a 7 del sisè, l’Argentona.

Aquest triomf ens deixa vuitens amb 30 punts, empatat amb el setè, el Dosrius, i a 7 del sisè, l’Argentona.

Molinos 0-7 Prebenjamí ‘A’ S8

Benjamí ‘A’ S9 5-2 Rocafonda

Bufalà 7-5 Aleví ‘A’ S12

Premià CE 8-1 Benjamí ‘B’ S10

Hamelin 9-1 Aleví ‘B’ S12

Cerdanyola Mataró 0-3 Prebenjamí ‘A’ S7

Teià 7-4 Cadet ‘A’

Aleví ‘A’ S11 7-3 Atlètic Masnou