Si fem balanç dels darrers quatre anys, observem com el CF Alella passa per un dels seus millors moments històrics: 9 equips han estat campions

Evolucionar, créixer com a persones amb valors ferms i competir. Aquests són els tres eixos que l’Alella es va marcar quan va començar la revolució esportiva de les darreres temporades. I, sensacions a banda, els números ens diuen que el club està fent una feina excel·lent.

Veníem de ser una entitat amb poc caràcter guanyador i un rival ‘assequible’ per la majoria d’adversaris del Maresme i el Vallès. Ara la cosa ha canviat substancialment. En les darreres quatre temporades, el club ha aconseguit fins a 9 campionats de lliga, xifra sens dubte històrica per a l’entitat.

Els números ens diuen que el club està fent una feina excel·lent.

Aquest curs han acabat primers en les seves respectives competicions l’Infantil ‘A’ i l’Aleví ‘E’, completant el quartet de temporades excel·lents amb la 2019-2020, 2018-2019 i la 2017-2018.

El curs passat van acabar primers en les seves respectives competicions els Veterans, el Juvenil ‘B’, el Cadet ‘A’ i l’Infantil ‘A’.

La temporada 2018-2019 el Cadet ‘A’ va ascendir a Primera com a campió, igual que l’Aleví ‘A’. En la 2017-2018 va ser l’Aleví ‘C’ qui va guanyar la lliga. En resum, 9 lligues en quatre anys i ganes intactes de continuar millorant.