El Cadet ‘B’ goleja la Montanyesa i suma el primer triomf del curs (8-0). El Cadet ‘A’ perd en els minuts finals (4-1) 

La crónica de la jornada d’aquest cap de setmana la protagonitzen els dos Cadets del club. Qui s’ha endut l’alegria a casa és el Cadet ‘B’, guanyador del seu compromís jugat a Alella contra la Montanyesa (8-0). L’equip necessitava un partit així per sumar els primers tres punts del campionat i agafar confiança.

El duel va tenir escassa emoció, ja que els nostres van anar per feina ràpidament. Dues dianes de Jan Naharro van obrir la llauna (2-0). Óscar Garcia, Martí Carbonell, Marc Caus (2), Pol Mur i Sihan Cheng es van unir a la festa golejadora alellenca.  

Aquest resultat deixa l’Alella desè amb 3 punts, després de tres jornades. Els nostres deixen la porteria a zero per primero cop, després de dos duels inicials complicats a nivell defensiu contra el Pomar (1-6) i el Montgat (11-2).

Els nostres deixen la porteria a zero per primero cop, després de dos duels inicials complicats a nivell defensiu contra el Pomar (1-6) i el Montgat (11-2).

El Cadet ‘A’, per la seva part, va lluitar de valent per puntuar al camp del Sinera, premi que no va ser possible. Els nostres van caure per 4 a 1, després de mantenir-se en el partit durant més de 70 minuts.  

Els locals guanyaven per 2 a 0 al 43’, però Max Zellmer va poder retallar distàncies al 67’. S’obria doncs un nou horitzó de partit per un Alella que va veure com les seves opcions s’acabaven al 72’ i al 76’. El Sinera va sentenciar amb dos cops letals.  

Tocarà continuar remant. La temporada és llarga i estem segurs que ens aixecarem després d’aquestes últimes derrotes. Ànim nois!

La resta de la jornada

Sant Fost 1-2 Veterans I

Cabrils 2-0 Primer Equip I

Infantil ‘A’ 1-4 Cirera I

At.Masnou 2-1 Infantil ‘B’ I

Vilassar de Mar 3-2 Aleví ‘A’ I

Aleví ‘B’ 3-1 Vilassar de Mar I

Aleví ‘C’ 1-7 Pla d’en Boet I

Benjamí ‘B’ 8-2 Premià de Dalt I

Vilassar de Dalt 3-1 Benjamí ‘C’ I

Prebenjamí ‘B’ 5-3 Calella I