Victòria treballada del Benjamí ‘C’ a Premià de Dalt (3-5) i exhibició ofensiva de l’Aleví ‘C’ a Cabrera (4-14) 

La temporada 2022-2023 està arribant als darrers capítols per la majoria dels nostres equips. La crònica d’aquesta setmana la protagonitzen dos dels conjunts del club que posen punt final a la competició oficial. Tots dos ho han fet amb victòria. 

En primer lloc parlarem de l’Aleví ‘C’, guanyador del seu duel contra el Cabrera per una enorme distància en el marcador (4-14). Aquest resultat permet als verds tancar el campionat en vuitena posició, amb 44 punts sumats.  

L’Alella ha marcat 142 gols (cinquè millor atac de la competició), ha guanyat 14 partits, n’ha empatat 2 i n’ha perdut 14. El matx contra el Cabrera suposa el rècord ofensiu de l’equip en tota la temporada, superant els 13 gols fets al camp del Vilassar de Mar (4-13).

Després de 5 jornades on l’Aleví ‘C’ només havia pogut sumar 1 punt, l’Alella tanca la lliga de la millor manera. 8 dels 11 jugadors verds van marcar a Cabrera: Bachir (5), Jan, Tomàs, Aleix, Álex (2), Leo, Zaka (2) i Carlos. Les 5 dianes de Bachir fan que acabi la lliga amb 45 gols i amb una mitjana de 1.5 dianes per partit.

El Benjamí ‘C’, per la seva part, també tanca la temporada amb bon peu. En aquest cas, amb un triomf ben treballat al camp del Premià de Dalt (3-5). L’Alella finalitza la temporada en onzena posició i 22 punts.

Bona cloenda

El Benjamí ‘C’, per la seva part, també tanca la temporada amb bon peu. En aquest cas, amb un triomf ben treballat al camp del Premià de Dalt (3-5). L’Alella finalitza la temporada en onzena posició i 22 punts. 

Dani Baena (6’) avançaria els verds a Premià, però just després arribava el gol de l’empat local (1-1). A l’11 de partit, Martí Roig tornava a situar l’Alella amb avantatge (1-2), resultat que es mantindria fins al descans.

A la represa, dos cops consecutius culminats per Biel Puertas (30’) i Martí Roig (31’) obrien forat (1-4). Tot i el 2 a 4 del Premià (34’), el cinquè gol alellenc marcat per Miquel Nebot (46’) gairebé deixava el xoc sentenciat (2-5). Finalment, els locals van poder retallar fins al 3 a 5 definitiu.

La resta de la jornada 

Prebenjamí ‘B’ 4-1 Premià de Dalt

Premià de Dalt 16-0 Aleví ‘A’

Aleví ‘B’ 5-4 Rocafonda

Atlètic Vallès 2-19 Benjamí ‘A’

Cadet ‘B’ 2-4 Sinera