El Cadet ‘A’ guanya un partit vital contra el Sinera (5-1) i l’Infantil ‘A’ recupera el tercer lloc superant el Canet (0-13)

El Cadet ‘A’ i l’Infantil ‘A’ són els protagonistes de la crònica de la jornada. Els primers van tirar endavant una autèntica final contra el Sinera per tal de seguir lluitant per mantenir-se a Primera. L’Alella es va posar amb una renda de 3 a 0 durant el primer temps i, després del 3 a 1, va tornar a accelerar per marcar dues dianes més (5-1).

Oriol Cabero va signar un hat-trick, mentre que la resta de gols els van fer Álex Moure i Gavin Taylor. El triomf és un pas molt important pel Cadet ‘A’ i confirma el bon moment que viu l’equip dirigit per Gerard Escalada. S’han sumat 7 punts dels darrers 9 i resten quatre finals absolutes.

L’Alella ocupa ara la tretzena plaça amb 25 punts, a 1 del Parets i a només 3 del Premià, el Cabrils i el Canovelles. Per tancar la lliga toca jugar contra dos rivals de la zona baixa, Mollet i Canovelles, i contra dos adversaris de la zona alta, Mataró i Aqua Hotel. Seguim confiant!

El triomf és un pas molt important pel Cadet ‘A’ i confirma el bon moment que viu l’equip dirigit per Gerard Escalada. S’han sumat 7 punts dels darrers 9 i resten quatre finals absolutes.

Tercers de nou

L’Infantil ‘A’, per la seva part, va golejar el Canet (0-13) per recuperar la tercera plaça de la classificació. Es tracta del cinquè partit de la temporada on els nostres acaben amb la porteria a zero. El triomf arriba després de dues derrotes seguides que ens van fer perdre posicions.

Joan Verdú, autor de 5 dianes, es va reafirmar com a pitxitxi de la categoria, sumant el seu 32º gol durant el partit contra el Canet. Max Zellmer en va marcar 4 i n’acumula 20 a la lliga. També van anotar Pol Saseta, Santi Dopico, Marc Violan i Biruk. L’Infantil ‘A’ és tercer amb 49 punts i, a falta de quatre jornades, caldrà seguir lluitant per assegurar el tercer lloc. El Santvicentí (47), l’Argentona (46) i l’Atlètic Masnou (45) són els nostres perseguidors.

La resta de la jornada

Veterans 3-3 CF Catalunya I Els Veterans són 8ens amb 31p I

Tiana 9-0 Cadet ‘B’ I El Cadet ‘B’ és 15è amb 12p I

Infantil ‘B’ 1-3 Masnou I L’Infantil ‘B’ és 10è amb 33p I

Calella 6-2 Aleví ‘A’ I L’Aleví ‘A’ és 11è amb 17p I

Aleví ‘B’ 2-3 Premià de Dalt I L’Aleví ‘B’ és 16è amb 3p I

Premià de Dalt 5-0 Aleví ‘C’ I L’Aleví ‘C’ és 9è amb 33p I

Vilassar de Mar 11-1 Aleví ‘D’ I L’Aleví ‘D’ és 13è amb 19 p I

Aleví ‘E’ 0-3 Juventus I L’Aleví ‘D’ és 13è amb 13 p I

Tiana 6-0 Benjamí ‘A’ I El Benjamí ‘A’ és 9è amb 24p I

Benjamí ‘B’ 3-5 Joventut Teià I El Benjamí ‘B’ és 7è amb 42p I

Prebenjamí 4-2 Argentona I El Prebenjamí és 3r amb 52p I