Els dos equips demostren caràcter guanyador contra dos dels millors equips de la lliga: La Llàntia i el Dosrius

Simplement espectacular. Quina jornada d’emocions ens han regalat a tots el Juvenil ‘B’ i el Benjamí ‘B’. Compromís, saber estar, capacitat de sacrifici i superació… Tot això es va veure sobre la gespa del Municipal en els dos partits jugats contra la Llàntia i el Dosrius.

El Juvenil ‘B’ va fer un pas de gegant en les seves aspiracions de ser campió. Superant el líder, l’AD La Llàntia, l’Alella torna a dependre d’ell per guanyar la lliga (3-2).

El partit va ser d’infart i va començar de forma tràgica pels nostres interessos. Vam sortir al camp freds i en només 10 minuts la Llàntia ja havia marcat dos gols (0-2).

Però el Juvenil ‘B’ no va parar de creure. L’expulsió d’un rival al 28′ va obrir la porta al 1 a 2 marcat per David Pérez (29′). I abans del descans Jordi Agraz s’encarregava d’establir l’empat. La bogeria final va arribar al minut 90, amb el 3 a 2 d’Agraz i que va fer esclatar la graderia (3-2).

Aquest resultat deixa l’Alella tercer amb 18 punts i 7 partits jugats. Els dos líders, La Llàntia i l’Atlètic Masnou, tenen 19 punts i 8 duels disputats. Tocarà lluitar-ho fins al final.

Aquest resultat deixa l’Alella tercer amb 18 punts i 7 partits jugats.

Plantant cara al líder (5-5)

També volem felicitar especialment el Benjamí ‘B’ pel seu gran partit contra el líder de la lliga: el Dosrius. Els dos equips ens van brindar un espectacle de pur futbol i nosaltres vam estar ben a prop de derrotar el fins ara millor equip de la competició. Malgrat encaixar un gol en el primer minut (0-1), l’Alella va sortir al camp molt endollat i es va menjar el rival durant el primer quart.

Liam, Niccolo, Álex i Aleix van capgirar la situació situant el 4 a 1 en el marcador al quart d’hora de partit (4-1). El Dosrius, però, va demostrar galons de campió, i va arribar a empatar novament el duel (4-4).

Quan la tendència del partit semblava que marxava cap al rival, un gol d’Ernest López ens va tornar a donar ales (5-4). Tot seguit, va arribar el definitiu 5 a 5 del Dosrius. En els últims minuts, qualsevol dels dos conjunts va poder guanyar. L’Alella és cinquè amb 16 punts i respira competitivitat.

Juventus 0-11 Aleví ‘E’ I L’Aleví ‘E’ és líder amb 24p |

Benjamí ‘A’ 5-5 Premià i Aqua Hotel 2-4 Benjamí ‘A’ I El Benjamí ‘A’ és 7è amb 16p |

Benjamí ‘C’ 3-2 Masnou I El Benjamí ‘C’ és 6è amb 16p |

Rocafonda 4-4 Benjamí ‘D’ I El Benjamí ‘D’ és 5è amb 14p |