El Cadet ‘A’ no deixa cap opció al Montgat (13-0), mentre que el Benjamí ‘A’ s’emporta un duel molt psicològic al camp del Pla d’en Boet (2-8)

Després d’una jornada inaugural culminada amb empat al camp del Premià de Dalt (1-1), el Cadet ‘A’ completava el primer gran partit de la temporada en la seva estrena a casa. Els verds es mostraven implacables contra un Montgat que no podria fer res per aturar l’èxode golejador alellenc (13-0).

Un total de set jugadors del Cadet ‘A’ podrien marcar al llarg del partit, fet que encara aporta un caràcter més global al triomf. En menys de mitja hora, el matx estava quasi sentenciat, amb l’Alella dominant per 4 a 0. Álex Nova, amb 4 dianes, destacaria per davant de la resta, igual que Aithan Serra, autor d’un hat-trick.

Carlos Erchiga (2), Mario Díaz, Biruk Seuma, Joan Agustí i Marc Gómez serien els autors de la resta de gols. Aquest resultat deixa el Cadet ‘A’ ocupant la quarta plaça amb 4 punts després de les dues primeres jornades de lliga. La setmana vinent, a seguir pel mateix camí.

La crònica de la jornada també compta amb el protagonisme del Benjamí ‘A’, guanyador en la seva visita al camp del Pla d’en Boet (2-8). L’Alella escala fins al sisè lloc amb 3 punts després de sumar el primer triomf de la temporada.

Un total de set jugadors del Cadet ‘A’ podrien marcar al llarg del partit, fet que encara aporta un caràcter més global al triomf.

El partit jugat a Mataró acabaria sent molt psicològic. Després de començar dominant (0-3), els verds veien com calia tornar a concentrar-se, ja que el Boet seria capaç de retallar fins al 2 a 3. Un gol en pròpia porteria dels locals ens donaria aire novament (2-4), pas previ a marcar quatre dianes seguides per definir el 2 a 8 final. Max Llevat (3), Miquel Nebot (2), Biel Puertas i Aitan Ferraris marcarien els gols del Benjamí ‘A’.

Prebenjamí S7 4-1 Cabrils

Benjamí ‘A’ S9 8-2 Santvicentí

Masnou 1-0 Prebenjamí S8

Aleví ‘A’ S12 11-0 CF Badalona

Infantil ‘B’ 0-4 Montgat

Calella 2-5 Infantil ‘A’

Ponent ‘B’ 2-1 Veterans

Lloreda- 3-1 Primer Equip