El Primer Equip capgira el resultat en els minuts finals i recupera el camí del triomf després de dues derrotes

La tercera victòria de la temporada a Quarta Catalana ja és una realitat. L’Alella suma el primer triomf del 2023 remuntant un partit igualat contra el Montgat (2-1) i escala fins al dotzè lloc de la classificació amb 11 punts.

El conjunt de Miguel Pirt venia de perdre contra el primer i el terce classificat, el Bufalà (4-0) i el Lloreda (0-3), però es va poder refer aquest cap de setmana davant d’un conjunt de la ‘seva’ lliga.

La injecció de moral durant el partit va ser total, sobretot per com es va donar el triomf. Després de veure com el Montgat feia el 0 a 1 amb un gol de Jordi Agraz (31’), els nostres van haver de suar durant molts minuts per confirmar la reacció.

L’inici de la remuntada no va arribar fins al minut 75, gràcies a un gol de Rovira (1-1). L’empat va encendre del tot un Alella que va conjurar-se per aconseguir capgirar el resultat. Faltant escassos minuts pel final, Gabrianotava el definitiu 2 a 1, fent esclatar de joia la plantilla verda (81’). A seguir: que podem!

Tanquem la crònica de la setmana felicitant l’Aleví ‘A’ per haver sumat un triomf vital contra la Fundació Grama(3-2).

Triomf de recuperació

Després de caure golejat contra el líder, el Montgat (7-0), l’Aleví ‘C’ va iniciar el camí de la recuperació anímica amb una victòria molt clara contra el cuer, el Premià (6-1). Zaka (2), Bachir (2), Carlos Bellido i Vasily van marcar els gols d’un Alella que al minut 5 ja dominava pr 2 a 0. Els verds recuperen la cinquena plaça amb 24 punts i s’acosten al quart lloc de la Juve (29).

Resultat vital

Tanquem la crònica de la setmana felicitant l’Aleví ‘A’ per haver sumat un triomf vital contra la Fundació Grama (3-2). Els verds guanyen un rival de la zona baixa i recuperen la desena plaça amb 16 punts. El triomf va ser suat, remuntant un 0 a 1 encaixat en el primer minut i recuperant-se del 2 a 2 després d’haver fet el més difícil. Els tres gols alellencs els van fer Aritz i Marco Ribechini (2).