El CF Alella tanca la temporada 2020-2021 anunciant una nova etapa que buscarà mantenir el rumb dels darrers anys

S’inaugura un nou cicle al CF Alella. Una nova etapa que comença amb la missió de mantenir el rumb esportiu i social que l’entitat ha assolit en els darrers anys; unes temporades plenes de grans resultats del futbol base, ascensos de categoria i millora competitiva.

La presidenta, Cristina Cardiel, deixa el càrrec, i la junta formada per Toni Palao (vicepresident), Sònia Pujol (tresorera), Dani Gil (vocal), Ángel Bonilla (vocal) i Bernat López (vocal) també fa un pas al costat per donar pas a un nou temps.

Serà un home de la casa; de tota la vida del CF Alella, qui assumeixi el càrrec de president. Dani Gil, capità dels Veterans i tot un històric al club, agafa el timó de l’entitat envoltat per persones de confiança que també han passat tota una vida vestint la samarreta de l’Alella: Jordi Ignasi Mas i Roger Mas, tots dos també dels Veterans. Bernat López també continuarà vinculat a la junta i desenvolupant tasques de comunicació.

Adéu de Cristina Cardiel

La fins ara presidenta, Cristina Cardiel, adreça unes paraules a tota la massa social que integra el CF Alella, com a cloenda de la seva etapa:

¨Hay ciclos que se cierran y otros han de abrirse. Han sido 7 años siendo miembro de la Junta Directiva del CF Alella y casi 3 como Presidenta. Ha sido un orgullo representar a este club durante este tiempo. Llega el momento de dar paso a nuevos miembros que llegan cargados de energía, ilusión y proyectos. Os podemos asegurar que tanto mis compañeros de Coordinación y Dirección deportiva como yo misma, hemos dado durante este tiempo lo mejor de nosotros mismos en todas y cada una de las acciones realizadas. Se abren nuevos caminos en lugares diferentes, pero nos vamos con la tranquilidad de dejar el club en manos de gente experimentada y muy profesional. 

Siempre llevaremos al CF Alella en algún lugar de nuestro corazón. Hasta siempre! Visca CF Alella!¨ 

Cristina Cardiel Germán

Presidenta

Nova coordinació esportiva

El club també vol acomiadar amb enorme escalf a Ángel Bonilla i David Sánchez, coordinadors esportius durant les últimes cinc temporades. Tots dos emprenen nous camins en el món del futbol, després d’executar una feina excel·lent a casa nostra. Gràcies a la seva tasca, el club ha crescut de forma exponencial en nombre d’equips i ha pogut celebrar diversos ascensos de categoria gairebé cada temporada.

El rol de coordinador l’assumirà Javier López Llata, membre del cos tècnic del primer equip del RCD Espanyol durant les temporades 2011-2012 i 2012-2013. López Llata ha treballat també de preparador físic a la Primera Divisió de Mèxic pel Monarcas Morelia i també ha entrenat a diferents equips de la base de l’Amèrica, un dels clubs mexicans més prestigiosos. El nou coordinador del club ha dirigit el Cubelles i també ha estat director esportiu del Premià de Dalt.

Joan Verdú, assessor esportiu

Per últim, anunciem la incorporació de Joan Verdú com a assessor esportiu i com a entrenador de l’Infantil ‘A’ formant cos tècnic amb Javier López Llata. El futbolista posa la seva enorme experiència dins de l’esport d’elit professional al servei del club per tal de continuar creixent. Si d’alguna cosa té coneixement en Joan és de com fer rodar la pilota com cal. El seu currículum en clubs de primer nivell com el Barça, el Deportivo, l’Espanyol, el Betis, la Fiorentina o el Llevant és una garantia.