Especial emoció pel partit del Benjamí ‘A’, ja que l’Espanyol és tercer i l’Alella quart. En cas de guanyar a la Dani Jarque ens posariem tercers!

Els jugadors del Benjamí ‘A’ i l’Aleví ‘A’ afronten un cap de setmana de futbol magnífic: la visita a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Un entorn futbolístic de primer nivell, on cada dia hi entrenen jugadors i jugadores professionals. Tot un somni per a qualsevol infant amant del futbol.  

Dissabte a les 13:30h serà el torn del Benjamí ‘A’. Es tracta d’un partit emocionant, ja que s’enfronten el tercer contra el quart. L’Espanyol suma 30 punts amb un partit menys que nosaltres, mentre que l’Alella en té 28. Les opcions de títol de lliga del Benjamí ‘A’ encara són ben vigents, ja que el líder és només a 6 punts de marge. Toca guanyar i intentar recuperar l’average que l’Espanyol va aconseguir en el partit de la primera volta a Alella, on els blanc-i-blaus van vèncer per 4 a 6. 

Mentre que el Benjamí ‘A’ ha guanyat els seus últims dos partits, l’Espanyol passa per una gran ratxa: no perd des de la jornada 3 el passat octubre. Des d’aleshores: 11 partits, 8 triomfs i 3 empats.

Diumenge a les 10h serà el torn de l’Aleví ‘A’, el qual visita el setè classificat. L’Espanyol suma 29 punts, 19 dels quals ha sumat fora de casa. Com a local, els blanc-i-blaus han patit més, ja que compten amb els mateixos partits guanyats (3) que perduts (3). L’Alella és tretzè amb 17 punts i, després de 4 derrotes seguides, vol recuperar el vol. A la primera volta, la derrota verda va ser molt ajustada (3-4), Vinga, que PODEM!