Victòries de l’Infantil ‘A’ i l’Infantil ‘B’. Els dos triomfs sumats contra Vilassar de Mar i Hamelin deixen l’Alella en desè lloc

La crònica d’aquesta jornada de tornada a la competició post pont la protagonitzen els dos Infantils del club. Curiosament, tots dos han acabat el cap de setmana en la mateixa posició de la taula: la desena. L’Infantil ‘A’ i l’Infantil ‘B’ acumulen setmanes competint de forma més que notable. L’evolució és cap a millor.

L’Infantil ‘A’ va sumar la tercera victòria del curs fora de casa i confirma la seva bona línia de resultats. Superant per la mínima el Vilassar de Mar (0-1), el bloc de Joan Verdú ha assegurat 10 punts dels últims 15 en joc i, per primer cop a la lliga, ha estat capaç d’encadenar dos triomfs seguits.

Un gol de Pol Saseta al límit del descans va assegurar la victòria alellenca. Aquest resultat deixa l’Alella en desè lloc, amb 14 punts i a només 5 del TOP3 de la classificació.

L’Infantil ‘B’, per la seva part, no va fallar en el seu duel a casa contra el cuer: el Hamelin (7-0).

Gols de confiança

L’Infantil ‘B’, per la seva part, no va fallar en el seu duel a casa contra el cuer: el Hamelin (7-0). L’Alella venia de perdre tres partits seguits, dos d’ells contra el líder (4-0) i contra el tercer (2-0), donant sempre la cara.

Davant el Hamelin, el conjunt de Juan Álvarez va tornar a agafar embranzida positiva, per situar-se desè amb 10 punts. David Blanch, amb dues dianes, va liderar la golejada. Sihan, Alejandro Garcia, Ayman, August Bruguera i Raúl Cao també van marcar pels nostres.

La resta de la jornada

Veterans 3-1 Tiana I Els Veterans són 9ens amb 13p I

Cadet ‘A’ 1-4 Santvicentí I El Cadet ‘A’ és 11è amb 11p I

Premià de Dalt 6-3 Cadet ‘B’ I El Cadet ‘B’ és 14è amb 3p I

Mataró 6-2 Aleví ‘A’ I L’Aleví ‘A’ és 12è amb 6p I

Aleví ‘B’ 1-4 Mataró I L’Aleví ‘B’ és 16è amb 3p I

Aleví ‘C’ 3-6 Santa Susanna I L’Aleví ‘C’ és 11è amb 7p I

La Llàntia 1-11 Aleví ‘D’ I L’Aleví ‘D’ és 12è amb 9p I

Aleví ‘E’ 1-11 Premià de Dalt I L’Aleví ‘E’ és 14è amb 6p I

Vilassar de Mar 4-5 Benjamí ‘A’ I El Benjamí ‘A’ és 8è amb 12p I

Benjamí ‘B’ 2-5 La Llàntia I El Benjamí ‘B’ és 5è amb 15p I

Mataró 0-2 Prebenjamí I El Prebenjamí és 5è amb 18p I