L’Alella va empatar contra l’Argentona, co-líder del campionat. El Cadet ‘A’ va arribar a guanyar per 3 a 0

Sisens amb 8 punts en cinc jornades i, a excepció d’un accident contra el Vilassar de Mar (0-4), competint sempre amb tot rival amb qui han jugat. El Cadet ‘A’ està fent un inici de temporada molt notable a Primera, suant per sumar cada cap de setmana, però demostrant compromís i millora.

El resultat sumat el passat cap de setmana ha demostrat que aquest equip té fusta i sap patir. Malgrat desaprofitar un 3 a 0 favorable, l’Alella va donar la cara en tot moment contra un dels líders de la lliga: un Argentona que encara no ha perdut i que va cedir els primers punts de l’any al nostre camp.

El Cadet ‘A’ està fent un inici de temporada molt notable a Primera

El partit va començar de forma somiada pels interessos alellencs. Un gol matiner de Pol Ramentol (13′), sumat a una acció d’infortuni de l’Argentona, van situar el 2 a 0 en el marcador quan només s’havien jugat 20 minuts. L’esclat d’alegria va arribar al 37′, quan Hugo Núñez feia el 3 a 0 pels locals.

La primera meitat dels de Gerard Escalada va ser genial, però el rival era massa bo per marxar d’Alella sense reaccionar. En la represa, les coses es van posar a lloc i l’Argentona va acabar empatant al 80′ de partit, remuntant tot el camí perdut. Al final, punt meritori per un Cadet ‘A’ que va fer suar el co-líder.