A banda de tenir els millors planters de Catalunya, comptarem amb un torneig d’equips amb persones amb discapacitat

Des del CF Alella, representa un honor fer presentar-vos un innovador format de torneig formatiu i genuine que organitzarem al poble pròxim 7 de setembre de 2024. 

La vila d’Alella, el CF Alella i diverses marques i empreses col·laboradores estem impulsant una iniciativa esportiva i social anomenada ‘Somia sense límits’, la qual consisteix en organitzar un torneig formatiu anual que unifiqui el futbol base i el futbol genuine. 

El CF Alella, club centenari, organitza cada any el seu famós torneig del Vi, el qual ara ha passat a ser una competició de categoria Benjamí. Al llarg dels anys, l’esdeveniment ha estat capaç de reunir equips professionals, incloent-hi els gegants de La Lliga EA Sports, com el FC Barcelona, el Girona, el Vila-real o el Sevilla, entre d’altres, juntament amb els equips líders del futbol base de Catalunya: CF Damm, Cornellà, RCD Espanyol, Reus, Nàstic de Tarragona, Hospitalet, etc.

Al torneig hi haurà més de 30 equips Benjamins en el format habitual i un mínim de 4 equips d’adults genuine que jugaran la seva propia competició

Però allò que fa que aquest torneig sigui veritablement especial aquest 2024 és el seu compromís amb la inclusió i la diversitat funcional. L’esdeveniment oferirà un escenari igualitari i autèntic per a equips amb jugadors i jugadores amb diversitat funcional. Aquest col·lectiu sovint s’enfronta a la marginació i la manca de visibilitat al món de l’esport. Poques vegades tenen l’oportunitat de competir en competicions regulades, i quan ho fan, els partits no coincideixen amb equips formats sense jugadors sense discapacitat.

La visió del torneig és simple: igualar la importància de les dues realitats a l’esport. En fer-ho, fomentem un ambient on nens i nenes, juntament amb les seves famílies, es poden unir i recolzar mútuament, sense importar les seves realitats diverses. Al torneig hi haurà més de 30 equips Benjamins en el format habitual i un mínim de 4 equips d’adults genuine que jugaran la seva propia competició. En les pròximes setmanes anirem confirmant els noms dels equips genuine que participaran a l’esdeveniment.