Victòria espectacular de l’Alella al camp del Mataró. La jornada, marcada pels partits suspesos a causa del mal temps

Setmana del 8 de març, dia de la dona, i és per això que la crònica d’aquest cap de setmana va dedicada al nostre Femení, nou líder de la lliga després d’imposar-se al camp del Mataró, fins ara primer classificat (1-3).

Les nostres han sabut interpretar millor les difícils condicions del terreny de joc a causa de la pluja, i s’han endut 3 punts fonamentals. Diana ha brillat amb llum pròpia en atac, marcant els tres gols alellencs.

El primer ha arribat al quart inicial, robant una pilota en camp contrari i marxant en velocitat per creuar l’esfèrica al pal contrari de la sortida de la portera rival.

L’Alella s’ha mantingut per davant fins al tercer parcial, quan el Mataró ha empatat el xoc (1-1). Pero les nostres de seguida han despertat novament. Un xut molt llunyà, mal gestionat per la portera local, ha acabat amb l’esfèrica relliscant-li de les mans i ficant-se dins de la porteria.

Abans d’aquest partit, el Femení era segon amb 18 punts, a 1 del Mataró. Ara, les verdes passen a la primera plaça amb 21 punts.

Ja en l’últim quart, l’Alella ha marcat la sentència. Una pilota morta que Diana recull dins de l’àrea i la posa dins amb un bon xut amb cama dreta. Abans d’aquest partit, el Femení era segon amb 18 punts, a 1 del Mataró. Ara, les verdes passen a la primera plaça amb 21 punts.