El Primer Equip arrenca un empat contra el Cabrils amb el mateix guió que fa dues setmanes: golàs de falta de Cumi en l’última jugada

Tres empats consecutius contra rivals de la zona mitja-alta de la classificació. El Primer Equip segueix en dinàmica ascendent, demostrant que ja és capaç de batallar i plantar cara a la majoria d’adversaris del campionat.

Els punts sumats en les darreres tres setmanes de lliga contra el Dosrius (2-2), el Molinos (0-0) i el Cabrils (2-2) així ho demostren. Quart, cinquè i vuitè classificats no han pogut tombar el conjunt de Miguel Pirt.

Contra el Cabrils es repetiria el guió del darrer partit jugat a casa. Igualtat màxima, emoció fins al final i una obra d’art de Cumi per rascar un puntet d’or.

Roger Roca situava l’Alella per davant a la primera part (37’), però el filial del Cabrils seria capaç de capgirar el resultat amb les dianes de Miquel Canela (47’) i Albert Closa (67’).

Amb l’1 a 2 dibuixat al marcador i mancant pocs instants pel xiulet final, una jugada clau ho tornaria a canviar tot. Falta favorable a l’Alella més enllà del vèrtex dret de l’àrea visitant.

Un empat que es valora molt, ja que el Cabrils només ha perdut un dels darrers 8 partits.

Cumi espera, mira el porter i pica la pilota al pal llarg, en una rematada impossible d’aturar. Gol. Golàs. Bogeria i cursa fins al mig del camp amb tot l’Alella celebrant. Un empat que es valora molt, ja que el Cabrils només ha perdut un dels darrers 8 partits.

Després d’aquest resultat, l’Alella suma 14 punts i puja fins a l’onzena plaça de la taula. Felicitats nois! A seguir!

Prebenjamí ‘A’ 8-1 Sant Pol

Benjamí ‘C’ 3-6 Vilassar de Dalt

Salesians Mataró 6-3 Benjamí ‘B’

Vilassar de Mar 8-1 Aleví ‘B’

Cirera 3-0 Infantil ‘A’

Pla d’en Boet 8-2 Aleví ‘C’

Montanyesa 1-6 Cadet ‘B’

Cadet ‘A’ 0-1 Sinera