El Prebenjamí finalitza una temporada brillant anotant 10 gols contra el Cirera (1-10). L’Aleví ‘A’ registra el seu rècord ofensiu del curs

La temporada 2021-2022 del Prebenjamí ha arribat el seu punt final. L’Alella tanca la temporada com a tercer classificat, després de superar el Cirera a domicili amb una gran autoritat (1-10).

Els 55 punts sumats en tota la lliga, gestats a partir de 18 triomfs aconseguits en 26 jornades, dibuixen un curs més que notable dels nostres jugadors. L’Alella ha marcat 128 dianes, quasi 5 per matx, i ha comptat amb el màxim golejador del campionat, un Max Mas que ha convertit 48 dianes. Contra el Cirera, en Max n’ha fet 4, per les 3 d’en Bosco i la resta marcades per Dani Baena, Aniol i Benben.

Sensacionals en atac

L’Aleví ‘A’ completava un dels seus millors partits del curs, assolint el seu rècord de gols de la temporada. L’Alella, anotant 11 dianes contra el Pla d’en Boet (11-2), situava un nou millor registre ofensiu a la lliga, deixant enrere els 9 gols fets contra el Molinos (2-9) i el Pla d’en Boet (3-9), aquests últims a la primera volta.

L’Aleví ‘A’ completava un dels seus millors partits del curs, assolint el seu rècord de gols de la temporada.

El partit es va mantenir igualat només durant els primers 15 minuts. L’Alella va començar dominant (2-0), però llavors va arribar el gol del Boet (2-1). A partir d’aquí, domini absolut d’un Aleví ‘A’ que va demostrar molta punteria en atac. Al descans, els locals ja guanyaven per 5 a 1 i fins al 10 a 1 no es tornaria a veure un gol visitant (10-2).

Brano (3) i Ignasi Angerri (3) acabarien el partit amb un hat-trick, mentre que la resta de dianes serien obra de Joel Campoy (2), Ihan Gamazo (2) i Nil Moreno. Els nostres sumen així el sisè triomf del curs i es mantenen onzens amb 20 punts.

Ponent 2-2 Veterans I Els Veterans són 8ens amb 32p I

Mataró 3-0 Cadet ‘A’ I El Cadet ‘A’ és 13è amb 25p I

Cadet ‘B’ 0-9 Juventus I El Cadet ‘B’ és 15è amb 12p I

Infantil ‘A’ 7-0 AEILL I L’Infantil ‘A’ és 3rè amb 52p I

Molinos 0-7 Infantil ‘B’ I L’Infantil ‘B’ és 9è amb 36p I

Badalona 2-1 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és 16è amb 3p I

Aleví ‘C’ 2-2 Masnou I L’Aleví ‘C’ és 9è amb 34p I

Vilassar de Dalt 4-1 Aleví ‘D’ I L’Aleví ‘D’ és 13è amb 19p I