Golejada del Prebenjamí a Premià amb dos hat-tricks de Max i Nico. El Cadet ‘A’ remunta per sumar el primer triomf.

La crònica de la jornada d’aquest cap de setmana la protagonitzen el Prebenjamí ‘B’ i el Cadet ‘A’. Tots dos van viure partits totalment oposats. Mentre els primers gairebé no van patir al camp del Premià, els segons van oferir una demostració de capacitat de reacció per sumar un triomf vital de cara al futur.

Iniciant pel Prebenjamí ‘B’, l’Alella va completar un matx brillant al camp del Premià (2-9). Els nostres no van donar cap opció al conjunt local i al primer quart ja dominaven clarament el marcador (0-3).

La golejada es va ampliar fins al 0 a 6, moment on el Premià va poder fer el primer (1-6). De seguida, però, l’Alella va tornar a colpejar amb força (1-8). Al final, 2 a 9 amb doble hat-trick de Max Mas i Nico Hernández. Julen Vidal, Mila O’Gordman i Jeremy van marcar la resta de dianes alellenques.

Aquest resultat deixa el Prebenjamí ‘B’ cinquè amb 6 punts, després d’encadenar dues victòries consecutives. Aquest és el camí!

Ara sí (3-2)!

També volem felicitar especialment al Cadet ‘A’, qui va sumar el primer triomf de la temporada en un partit de molta tensió contra Les Franqueses (3-2).

Després de quatre jornades perdent i d’encadenar múltiples derrotes amb resultats molt ajustats, el premi pels de Gerard Escalada va arribar. L’Alella es va avançar amb gol de Max Zellmer (12’), però va veure com el rival li remuntava el partit només iniciar el segon temps (1-2).

Per sort, només un minut després de l’1 a 2, Max tornava a igualar el matx (2-2). El gol de la glòria el va fer Gerard Paz al 57’ (3-2). Encara va caldre aguantar i suar molts minuts per obtenir un triomf que deixa l’equip tretzè amb els primers 3 punts sumats.

Veterans 2-0 Dosa I

Vilassar de Dalt 6-4 Aleví ‘C’ I

Prebenjamí ‘A’ 2-1 Mataró I

Benjamí ‘C’ 1-7 Cabrils I

Aqua Hotel 2-3 Benjamí ‘B’ I

Benjamí ‘A’ 4-6 Espanyol I

Aleví ‘A’ 3-4 Espanyol I

Atlètic Masnou 4-2 Aleví ‘B’ I