Tots dos equips protagonitzen un gran debut a la lliga. El Prebenjamí goleja el Premià (1-10) i l’Aleví ‘B’ supera un bon Cirera (4-3)

La temporada 2021-2022 comença amb emocions fortes. Els pares i mares del club estan vibrant i patint a parts iguals en els primers partits de lliga del curs. Mostra d’això són els dos duels protagonitzats pel Prebenjamí i l’Aleví ‘B’.

Els primers van debutar de forma oficial en competició federada i ho van fer de forma excel·lent. L’Alella va golejar el Premià a domicili (1-10), situant-se líder provisional després de la primera jornada.

Els nois dirigits per Marc Hurtado van ser una màquina ofensiva letal. En menys de 10 minuts ja havien encarrilat el partit (0-3). De fet, no va ser fins al 0 a 10 quan el Premià va poder marcar el gol de l’honor. Aniol Jiménez (5 dianes) i Max Mas (3) van brillar especialment. Eric Borges i Pau Roquer van acabar de completar el capítol golejador alellenc.

Com a segon matx destacat del cap de setmana, hem de parlar del triomf treballat sumat per l’Aleví ‘B’ contra el Cirera (4-3).

La fe mou muntanyes

Com a segon matx destacat del cap de setmana, hem de parlar del triomf treballat sumat per l’Aleví ‘B’ contra el Cirera (4-3). Una victòria èpica, gestada en un gran últim quart. L’Alella va començar el duel a remolc, gaudint d’ocasions per cedint massa en defensa (0-2).

Tot i l’1 a 2 marcat per Pol Rodríguez (17′), el Cirera tornava a ampliar diferències (1-3) al 21′ de partit. A a banqueta, David Gomar seguia repetint: un gol més i els tenim. I així va ser. En el tram final del matx, l’equip va treure el caràcter i l’efectivitat.

Pol va tornar a aparèixer per fer el 2 a 3 (34′) i, tot seguit, Víctor Sánchez (43′) i Joan Cabero (52′) culminaven una remuntada èpica al Municipal (4-3). L’alegria dels nostres ‘guerrers’ després del xiulet de l’àrbitre va ser màxima. Bon debut i primers tres punts del curs. Felicitats!

La resta de la jornada

Júnior 2-1 Veterans I Els Veterans són 7ens amb 3p I

Masnou 1-1 Cadet ‘A’ I El Cadet ‘A’ és 4rt amb 4p I

Cadet ‘B’ 1-15 Rocafonda I El Cadet ‘B’ és 16è amb 0p I

Infantil ‘A’ 2-3 Argentona I L’Infantil ‘A’ és 7è amb 3p I

Vilassar de Mar 1-3 Infantil ‘B’ I L’Infantil ‘B’ és 4rt amb 3p I

Juventus 2-6 Aleví ‘A’ I L’Aleví ‘A’ és 4rt amb 3p I

Aleví ‘C’ 3-4 Sinera I L’Aleví ‘C’ és 11è amb 0p I

Montgat 2-5 Aleví ‘D’ I L’Aleví ‘D’ és 4rt amb 3p I

Atlètic Masnou 7-2 Aleví ‘E’ I L’Aleví ‘E’ és 11è amb 0p I

Benjamí ‘B’ 4-2 Cabrils I El Benjamí ‘B’ és 5è amb 3p I