Els Veterans encadenen dues victòries seguides guanyant a la Roca (4-5), situació que no es donava des del desembre

Després de més de dos mesos sense encadenar dos triomfs de forma consecutiva, els Veterans han iniciat una ratxa positiva de resultats. La victòria sumada aquest cap de setmana al camp de La Roca (4-5) permet als verds retallar distàncies amb la zona alta de la classificació.

Des de mitjans de desembre, quan l’Alella va vèncer el Premià (4-3) i el Vista Mar (2-3) de forma consecutiva, que l’equip no guanyava dos partits seguits. Aquesta ratxa s’ha trencat amb les victòries contra el Pla d’en Boet (6-0) i la Roca (4-5).

El matx jugat avui a la Roca ho ha tingut tot: emoció, remuntades, penals i bogeria en els minuts finals. Sens dubte un d’aquells partits que generen afició: alternatives i gols a dojo.

La Roca ha fet l’1 a 0 en la seva primera jugada ofensiva, però l’Alella aconseguia remuntar i situar-se amb un bon avantatge al descans (1-3). Llavors arribaria la remuntada local, amb tres gols seguits (4-3). La victòria verda es podria segellar quasi sobre el límit del temps, amb un gol espectacular de Jordi Sultan de vaselina. Les dianes alellenques: dues de penal de Dani Gil, dues d’Edgar i una darrera d’en Jordi.

Aquest resultat deixa els Veterans en vuitena posició a la Divisió d’Honor, amb un total de 26 punts. La classificació segueix molt igualada, ja que el quart classificat és només a 4 punts de l’Alella.

Aquest resultat deixa els Veterans en vuitena posició a la Divisió d’Honor, amb un total de 26 punts.

Partit de 10

En la crònica d’aquesta setmana també volem destacar el paper de l’Aleví ‘B’, qui ha sumat el seu cinquè triomf del curs en un gran partit contra el Premià de Dalt (10-0).

Després de tres derrotes seguides, els nostres recuperen moral anotant 10 gols, segon millor registre de la temporada. Alex Pruna (5), Ian Vilella (4), Xavi Raya (3) i Eric González (2) van ser els autors dels gols locals. Aquest resultat deixa l’Alella dotzè amb 15 punts.