L’Aleví ‘A’ completa un partit pel record contra el Masnou, aixecant un 0 a 2 en contra en un últim quart somiat

Amb la tranquil·litat de tenir la salvació sota el braç, l’Aleví ‘A’ ens ha regalat un dels partits de l’any en un dia de derbi. El Masnou, desè classificat del campionat, visitava Alella buscant desfer l’empat (3-3) obtingut en la primera volta al seu camp.

La seva missió, però, toparia amb les ganes de brillar dels nostres, els quals han sumat dos triomfs en les darreres tres jornades. Caldria treballar i suar de valent per sumar els 3 punts, però al final, l’esforç tindria recompensa.

El guió del matx es començaria a complicar molt des de l’inici, amb el Masnou situant-se amb un avantatge de 0 a 2 gràcies a un doblet de Biel Portell (0-2).

Iu Barrera apareixia al 21’ per retallar distàncies (1-2), però no seria fins a l’equador del tercer quart quan l’Alella seria capaç d’empatar. Pol Rodríguez (34’) seria l’encarregat d’establir la igualada (2-2) i, quasi en la següent ocasió local, Eloi Font (36’) completava la remuntada (3-2).

L’Aleví ‘A’ es veia eufòric, dominant el marcador, però el Masnou es sabria connectar de nou al xoc. Biel Portell completava el seu hat-trick per reviure les opcions visitants amb el 3 a 3 anotat al minut 37.

7 dels 11 jugadors de l’Aleví ‘A’ van poder marcar. Una victòria coral, competida i treballada per tot l’equip

Calia tornar a començar. Passar pàgina i obrir un nou capítol de lluita. I així acabaria sent. L’Alella recuperava aire i avantatge amb el 4 a 3 de Marco Ribechini (44’). Tot seguit, el moment clau: tres ‘esgarrapades’ d’Aritz Hernández desencadenaven un forat decisiu en el marcador. El hat-trick del ‘killer’ alellenc feia passar l’Aleví ‘A’ de guanyar per només un gol (4-3) a fer-ho per 4 (7-3), i en només cinc minuts de diferencia.

El partit s’acabaria trencant del tot, i Marc López (57’) i Joan Cabero (59’) certificaven el definitiu 9 a 3 en el tram final.

Aquest resultat deixa l’Alella en tretzè lloc amb 26 punts. Sens dubte, el derbi contra el Masnou ha estat un dels grans partits del curs. Sobretot pel com. 7 dels 11 jugadors de l’Aleví ‘A’ van poder marcar. Una victòria coral, competida i treballada per tot l’equip. Felicitats cracks!

Prebenjamí ‘B’ 0-1 Teià

Aleví ‘A’ 9-3 Masnou

Benjamí ‘C’ 2-3 La Llàntia

Masnou 4-4 Aleví ‘B’

Infantil ‘A’ 1-1 Santvicentí

Vilassar de Mar 3-0 Cadet ‘A’

Veterans 3-1 Montsant

Pla d’en Boet 1-2 Cadet ‘B’