El Cadet ‘A’ guanya un partit clau contra el Mataró en l’últim minut i frega la salvació a Primera

Els salts i la invasió de camp protagonitzades pel cos tècnic després del 3 a 2 definitiu demostraven la tensió acumulada al llarg dels 80 minuts. El Cadet ‘A’ va fer un pas de gegant per salvar la categoria, remuntant un partit que s’havia posat molt difícil.

El Mataró, rival directe, ara ja salvat, ens ho va complicar molt. I és que, malgrat avançar-nos amb un gol matiner d’Iu Torrejón (12′), els groc-i-negres van capgirar el matx amb dues dianes al 16′ i al 56′ de partit.

Els nervis van aparèixer i el fantasma del descens, també. Però l’Alella no es va rendir; va treure el caràcter i va saber aixecar-se del cop rebut. Primer, Oriol Cabero va situar el 2 a 2 (63′), donant ales a l’equip per viure el moment d’èxtasi final.

El 3 a 2 i el triomf sumat ens deixa onzens amb 15 punts, 6 per sobre del límit del descens quan resten 2 jornades

Va ser en una jugada personal per banda esquerra de Gerard Lameiro on va arribar la remuntada final. Després d’un gran retall sobre el defensa i de creuar la pilota per damunt del porter, Lameiro feia esclatar tot el Municipal quasi al límit del temps reglamentari (79′).

El 3 a 2 i el triomf sumat ens deixa onzens amb 15 punts, 6 per sobre del límit del descens quan resten 2 jornades. Només el gol average desfavorable fa que encara no estiguem salvats. Ho tenim a tocar.