Gran jornada pel Benjamí ‘B’ i l’Aleví ‘B’. Tots dos guanyen els seus partits contra la Juventus (1-15) i el Premià de Dalt (1-24) fent un gran futbol

Gran cap de setmana de futbol ofensiu per dos dels equips del club que han jugat fora de casa. El Benjamí ‘B’ i l’Aleví ‘B’ van protagonitzar dos duels espectaculars als camps de la Juventus (1-15) i el Premià de Dalt (1-24).Es va repetir el mateix guió a tots dos duels.

El Benjamí ‘B’ no va donar opció al rival, ja que en només dos minuts ja havia marcat les dues primeres dianes. En menys d’un quart, els nostres ja havien deixat el partit quasi sentenciat, situant el 0 a 5 en el marcador.

Els gols alellencs van anar caient fins al 0 a 12, quan els locals van poder fer la diana de l’honor. Adrià Serra (6), Héctor Slevin (4), Luca Hernández (3) i Ryan Casado (2) van marcar els gols de l’Alella. Aquest resultat deixa els nostres quarts amb 3 punts.

L’Aleví ‘B’ va completar un partit memorable, anotant 24 gols, una xifra que serà difícil de repetir aquesta temporada.

Un altre recital

Al camp del Premià es va viure un guió semblant, però encara més accentuat. L’Aleví ‘B’ va completar un partit memorable, anotant 24 gols, una xifra que serà difícil de repetir aquesta temporada. Tots els jugadors de camp de la plantilla menys un van marcar, una dada del tot curiosa.

Ian Vilella en va fer 5, mentre que Eric Serrano, Xavi Raya, Eric González, Pol Esquirol, Xavi Gómez i Víctor Vives van marcar un hat-trick. Estadística poc habitual la viscuda a Premià: 6 hat-tricks en un mateix equip. Ferran Llamas també va fer el seu golet. Després d’aquest matx, l’Aleví ‘B’ puja fins a la setena plaça amb 3 punts.