El Cadet ‘B’ deixa enrere una ratxa de set derrotes seguides superant l’AEILL Cerdanyola. Triomfs importants per l’Aleví ‘C’ i l’E’

Després de set partits perdent de forma consecutiva i de més de dos mesos de competició sense conèixer el triomf, el Cadet ‘B’ ha pogut celebrar per fi la primera gran alegria de la temporada.

L’Alella ha sumat el primer triomf del curs en la visita de l’AEILL Cerdanyola al Municipal (3-1). Un gol de Pau Font (13′) i dues dianes de Biel Granados (26′ i 33′) han servit per segellar els 3 primers punts del curs i per situar-se catorzè a la taula.

En bona dinàmica

Qui també ha sumat un resultat positiu aquest cap de setmana és l’Aleví ‘C’. L’Alella encadena dos triomfs seguits per primer cop aquesta temporada, després de golejar el Calella a domicili (1-6). Per primera vegada, els nostres són capaços de puntuar a domicili.

Les dianes de Lukas Romero (3), Joan Agustí (2) i Martí Vilalta van servir per assegurar la victòria. L’Aleví ‘C’ és onzè amb 7 punts i mira ja cap a la zona tranquil·la de la classificació.

Completem la crònica de la jornada amb el triomf sumat per l’Aleví ‘E’ contra el Canet.

Reacció necessària

Completem la crònica de la jornada amb el triomf sumat per l’Aleví ‘E’ contra el Canet. L’Alella trenca una ratxa de tres derrotes seguides on havia encaixat 33 gols. Contra el Canet, l’Aleví ‘E’ va saber gestionar la pressió, després que el rival empatés el partit en dues ocasions amb l’1 a 1 i el 3 a 3. Ivan Cerrato (3) i Xavier Raya van marcar les dianes alellenques per situar l’equip en catorzè lloc amb 6 punts.

United 2-5 Veterans I Els Veterans són 10ens amb 10p I

Premià 3-0 Cadet ‘A’ I El Cadet ‘A’ és 11è amb 11p I

Infantil ‘A’ 4-2 Sinera I L’Infantil ‘A’ és 10è amb 11p I

Vilassar de Dalt 4-0 Infantil ‘B’ I L’Infantil ‘B’ és 12è amb 7p I