La temporada s’acaba pel Benjamí ‘B’ i l’Infantil ‘B’, mentre que el Benjamí ‘A’ es juga part del títol contra el Montgat

Ens espera una jornada trepidant, després del pont de maig. Principalment, perquè hi ha dos equips del club que s’acomiaden de la competició oficial, i un altre que es juga part de les seves opcions de quedar campió.

L’Infantil ‘B’ i el Benjamí ‘B’ diuen adéu a la lliga enfrontant-se contra el Molinos i el Llavaneres. Els primers jugaran diumenge (17h) a Mataró, mentre que els segons ho faran dissabte a casa (9h).

L’Infantil ‘B’ ha de visitar un dels ‘galls’ de la competició, el quart classificat amb 51 punts. Els verds venen d’empatar contra el Premià de Dalt (4-4) i intentaran competir al màxim contra un rival que en la primera volta ens ho va posar molt complicat (0-12). L’Alella ocupa l’onzena plaça amb 16 punts.

Pel que fa al Benjamí ‘B’, els nostres ja tenen assegurada la cinqueña posició de la taula. Reben el Llavaneres després d’encadenar quatre triomfs seguits. En cas de guanyar, l’Alella tancaria la lliga amb la millor ratxa de la temporada: 5 triomfs seguits. El Benjamí ‘B’ ha guanyat 16 dels 25 partits disputats i suma 49 punts, mentre que el seu rival és vuitè amb 34 i acumula tres derrotes seguides.

Una autèntica final

La gran emoció del cap de setmana la posarà el Benjamí ‘A’, qui rep dissabte (11h) el Montgat. Es tracta d’un dels partits de l’any, ja que tots dos equips están lluitant per guanyar la lliga. El Vilassar de Mar (49) ocupa el primer lloc, mentre que l’Alella (46) i el Montgat (44) són segon i tercer.

En cas de victòria alellenca, aquesta ens deixaria en una gran situació. No es pot fallar, ja que cal arribar a l’última jornada de lliga (3 de juny) depenent de nosaltres per guanyar el Vilassar a casa i ser campions.  

La darrera derrota del Montgat va ser contra el Benjamí ‘A’ en la primera volta (2-3). Des d’aleshores, només han cedit 2 punts: tota la resta han estat victòries. Per part verda, l’Alella ha guanyat els darrers 8 partits, després de perdre 6-2 contra el líder. L’emoció està servida.