La lliga 2021-2022 comença aquest cap de setmana amb tres partits. Debuten els Veterans, el Cadet ‘A’ i l’Infantil ‘A’

La lliga ja és aquí! Aquest cap de setmana comença de forma oficial la temporada 2021-2022. Ho fa alternant amistosos amb els primers compromisos oficials del club. Aquest curs no disposarem de Primer Equip, però els Veterans ens representaran a la perfecció amb el seu estil ultra efectiu i de màxima qualitat.

L’Alella debuta diumenge (9h) a casa contra el Santvicentí, repetint a Divisió d’Honor després d’una temporada passada on es van eliminar els descensos. L’últim tram de l’última lliga va ser un calvari per nosaltres: lesions i positius ens van fer parar i renunciar a la darrera part del calendari.

Per això tornem amb ganes; volem seguir demostrant perquè hem estat un dels equips de veterans més regular de tot el Maresme i el Vallès. Competirem al grup ‘A’ de Divisió d’Honor, al costat dels següents clubs: Dosa, CF Catalunya, Ponent, Corró d’Amunt, Júnior, Mataronesa, Sant Pol, Santvicentí, Llefià, Tiana, United, Verd Mataró i Veterans Sant Fost. Sort, molts gols i evitem lesions!

L’Alella debuta diumenge (9h) a casa contra el Santvicentí, repetint a Divisió d’Honor

Objectiu: mantenir-se

Dos equips més del futbol base debuten el pròxim cap de setmana. El Cadet ‘A’ i l’Infantil ‘A’ estrenen la lliga a Primera. L’objectiu és clar: adaptar-se ràpidament i salvar la categoria. L’Infantil juga diumenge (16h) al camp del Vilassar de Dalt. L’Alella va pujar de categoria el curs passat, fent un darrer tram de competició esplèndid: cinc triomf seguits per sumar 33 punts de 39 possibles.

Aquest curs competirem dins del grup 4, al costat de: Canet, Sinera, Tiana, Vilassar de Mar, Argentona, Granollers, Aqua Hotel, Atlètic Masnou, Granollers, AEILL, Santvicentí, Premià CE, Cirera, Mataró, Mercantil, Mataró i Vilassar de Dalt.

Salvar la categoria també és l’objectiu d’un Cadet ‘A’ que rep dissabte el Llavaneres (15:30h). Igual que l’Infantil ‘A’, també competirem dins del grup 4.

Cirera, Masnou, Cabrils, Vilassar de Mar, Mataró, Mollet, Sinera, Aqua Hotel, Vilassar de Dalt, Parets, Premià de Mar, Argentona, Santvicentí i Canovelles són els nostres primers rivals.

La resta de la jornada