L’Infantil ‘A’ es posa quart a un sol punt del tercer, l’Aleví ‘A’ talla els seus set partits sense guanyar i l’Aleví ‘C’ agafa velocitat

L’Infantil ‘A’ protagonitza les primeres línies de la crònica del cap de setmana. El motiu? La seva gran trajectòria esportiva. Amb el triomf sumat contra el Santvicentí, l’Alella acumula cinc victòries seguides i es consolida dins del grup dels millors.

Els nostres són quarts amb 42 punts, només 1 per sota del tercer. El matx davant del Santvicentí no va tenir massa història. En 30 minuts, l’Infantil ‘A’ ja havia fet pràcticament la feina, dominant el resultat clarament (3-0).

Joan Verdú, amb quatre dianes, es va erigir en el principal referent ofensiu alellenc, mentre que Max Zellmer i Pau també van marcar. Verdú ha anotat ja 22 gols en 22 partits. Fins al minut 70, quan l’Alella guanyava per 5 a 0, el Santvicentí no va ser capaç de perforar la nostra porteria.

Tallem la ratxa

L’Aleví ‘A’, per la seva part, va tallar una mala dinàmica de set jornades sense vèncer. Ho va fer a casa, contra el Vilassar de Mar (5-2). Aquest resultat ens permet escalar fins a l’onzè lloc i sumar 17 punts per agafar moral de cara al tram final de la temporada.

L’Alella va ser capaç de remuntar dos marcadors adversos (0 a 1 i 1 a 2) i endur-se el triomf gràcies a les dianes de Max Girona (2), Andrei Escolà (2) i Ignasi Angerri.

L’Aleví ‘A’ va tallar una mala dinàmica de set jornades sense vèncer.

Tres seguides

Per acabar, destaquem la ratxa positiva de l’Aleví ‘C’, guanyador dels seus darrers tres partits després de vèncer el Premià a domicili (1-6). L’Alella, vuitè amb 32 punts, va veure com el matx se li posava de cara amb un gol en pròpia del rival i va dominar clarament fins al 0 a 5. Lukas Romero va anotar un hat-trick. La resta de dianes van ser de Joan Agustí i Jan Bustamante.

Llefià 1-2 Veterans I Els Veterans són 8ens amb 30p I

Cadet ‘A’ 0-2 Cirera I El Cadet ‘A’ és 13è amb 18p I

Cadet ‘B’ 1-2 Vilassar de Dalt I El Cadet ‘B’ és 13è amb 12p I

Salesians Mataró 1-4 Infantil ‘B’ I L’Infantil ‘B’ és 9è amb 33p I

Vilassar de Dalt 10-0 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és 16è amb 3p I

Aleví ‘D’ 3-5 Teià I L’Aleví ‘D’ és 13è amb 15p I

Aleví ‘E’ 1-11 Llavaneres I L’Aleví ‘E’ és 14è amb 9p I

Pla d’en Boet 4-2 Benjamí ‘A’ I El Benjamí ‘A’ és 10è amb 21p I