Primera victòria de la temporada per l’Infantil ‘A’ que millora. El Primer Equip segueix creixent a Masnou

Nova jornada finalitzada i noves bones notícies per destacar. Tots els nostres equips ja han agafat més automatismes. Estem contents, ja que la feina acumulada durant la setmana en els entrenaments es va notant.

Mostra d’això és el resultat aconseguit per l’Infantil ‘A’. L’Alella va doblegar l’Aqua Hotel (2-1) per sumar la primera victòria de la temporada a la lliga. Després de 6 derrotes i 1 empat, els nostres agafen aire i confiança amb un triomf molt necessari i esperat.

El matx contra l’Aqua Hotel es va mantenir obert fins al final, ja que tots els gols van arribar molt seguits. Joan Agustí (10’) va obrir la llauna pels verds i, instants després, Ahmer feia el 2 a 0 (17’). L’alegria alellenca es va convertir en tensió, després que Adrià Roldán retallés distàncies 1 minut després del 2 a 0 (2-1). Al final, triomf suat per un Alella que és 13è a Primera amb 4 punts.

Derbi boig

A Quarta Catalana, Atlètic Masnou i Alella van disputer un derbi boig, ple d’alternatives i canvis en el marcador (4-4). Qualsevol dels dos equips va poder guanyar, però l’Alella va enviar una pilota al pal a l’últim minut que hauria suposat el triomf.

A Quarta Catalana, Atlètic Masnou i Alella van disputer un derbi boig, ple d’alternatives i canvis en el marcador (4-4).

Un error en la sortida de pilota va generar l’1 a 0 local (27’). Després arribaría la remuntada verda amb dues dianes de Rovira i Barbosa. La primera de mitja volea en una gran centrada (30’) i la segona (43’) en un cop de cap a la sortida d’un córner.

L’equip va marxar dominant al descans (1-2), pero la sortida del segon temps va ser fatídica. Adormits, els nostres van encaixar dos gols ràpids (3-2) i un tercer en un contraatac (4-2). Per sort, l’aportació d’Ezequiel i Cumi va permetre empatar al 75’ (4-4). Cumi, ja en l’últim minut, va enviar una falta al pal. L’Alella acumula 3 jornades seguides puntuant i suma 5 punts.

La segona seguida

Tanquem la crònica amb el segon triomf seguit del Benjamí ‘C’. L’Alella va doblegar el Hamelin (3-1) i puja fins a l’onzena plaça amb 6 punts. Miquel Nebot va fer dos dels tres gols alellencs i Martí Roig el tercer. Grans sensacions per un equip que havia patit una mica durant l’inici del curs. Aquest és el camí!

Santvicentí 1-6 Prebenjamí ‘A’

Santvicentí 1-4 Benjamí ‘B’

Vilassar de Mar 1-5 Infantil ‘B’

Tiana 4-1 Cadet ‘B’

Prebenjamí ‘B’ 2-3 Parets

Lloreda 3-2 Aleví ‘A’

Aleví ‘C’ 11-5 Tiana

Aleví ‘B’ 1-5 Santa Susanna