L’entrenador de l’ascens a Regional Preferent, màxima categoria assolida pel club, torna a l’Alella després de més de 20 anys! Una gran notícia per l’entitat! Benvingut de nou Miguel!

El CF Alella celebra la tornada d’un dels seus. Miguel Pirt, tècnic que va guiar el primer equip a l’ascens a Regional Preferent la temporada 2000-2001, torna al club per dirigir la primera plantilla a Quarta Catalana. Aquell curs 2000-2001 l’Alella va fer una de les millors temporades de la seva història, assolint la divisió més alta on mai el club ha estat.

Miguel Pirt torna a casa nostra per agafar les regnes d’una plantilla molt jove, amb jugadors d’Alella i amb passat dins del nostre futbol base. “No m’esperava ni tornar a entrenar, però el Dani, el president, em va convèncer. Tinc un gran record d’Alella i per això he vingut. Tenim un equip molt jove. Comencem de 0 i amb la màxima il·lusió”, destaca el míster.

Pirt estarà acompanyat a la banqueta per Marc Hurtado, un dels entrenadors del futbol base amb més trajectòria dins de l’entitat. “Iniciem un cicle nou, amb gent del poble que ha passat pel planter i que ara torna al primer equip. Dins de la plantilla es viu un ambient molt il·lusionant. Remarem junts i competirem”, afirma Hurtado.

El debut de l’Alella a la lliga serà aquest diumenge 2 d’octubre (18h), en un derbi a casa contra el filial del Masnou. El Primer Equip jugarà al grup 6 de Quarta Catalana. Aquesta setmana, a més, també debuten a Primera el Cadet ‘A’ i l’Infantil ‘A’. Ho fan dissabte: els primers a casa contra el Mataró (16h) i els segons fora al camp del Tiana (12:30h).