El CF Alella visita el Molinos, segon clasificat i equip invicte en el campionat. En cas de guanyar, els verds es presentarien candidatura al títol.

Dimecres a les 19h, ens espera un d’aquells partits que tots volem presenciar i jugar. Un partit de campionat; d’aquells que et poden donar mitja lliga. Al club estem molt orgullosos de la temporada i evolució protagonitzada pels jugadors del Prebenjamí ‘A’. Dels 14 partits disputats n’han guanyat 12, empatat 1 i només han sumat 1 derrota. 

L’únic duel perdut va ser en el partit inaugural de la temporada 2022-2023, precisament contra el Molinos (5-6), actual segon classificat i pròxim rival de l’Alella. Ara ens toca visitar el seu camp, després de tota una volta completa del calendari on tots dos conjunts ho han fet molt bé.

El Molinos està protagonitzant un curs brillant: 13 triomfs en 13 partits, amb 93 gols a favor (més de 7 per duel) i només 15 en contra. Cal destacar que el nostre rival ha aconseguit deixar la seva porteria a zero en 7 dels 13 partits que ha jugat i que l’Alella ha estat l’equip que li ha fet un terç dels gols totals encaixats (5 de 15).  

Tenint en compte que el Molinos encara ha de visitar el camp del Montgat, líder amb 42 punts i 2 partits més que nosaltres, i que l’Alella els ha de rebre a casa, guanyar aquest duel és clau. De ben segur que no serà gens fàcil, però confiem en els nostres. Ho fareu molt bé! Ànims! Us esperem a tots al camp del Molinos! Som-hi Alella!