Ho hem lluitat fins al final, però no hem pogut evitar perdre la categoria. El triomf del Parets en el darrer partit de l’any fa baixar l’Aleví ‘A’ 

No ha pogut ser. L’Aleví ‘A’ jugarà la temporada vinent a Segona Divisió, després de perdre la categoria en la darrera jornada de lliga. L’Alella arribava al darrer partit del curs en posicions de salvació, però necessitava un mal resultat del Parets per tal de no baixar.

Els vallesans jugaven al camp d’un Badalona ja sense aspiracions per competir per cap objectiu. Ja des del minut 1, el Parets es va avançar en el marcador (0-1), reafirmant el seu avantatge al 21’ de partit (0-2). Malgrat rebre el 1 a 2, un penal va tornar a ampliar les diferències al 27’ (1-3). El 2 a 3 definitiu del Badalona ens va deixar a només un pas de la salvació.  

El triomf del Parets ha deixat la classificació de la següent manera. Els del Vallès tanquen la lliga marcant la salvació, tretzens amb 15 punts. L’Alella ho fa en catorzè lloc amb 13 punts. L’any vinent intentarem tornar a Primera. Molts ànims a tots.

Els del Vallès tanquen la lliga marcant la salvació, tretzens amb 15 punts. L’Alella ho fa en catorzè lloc amb 13 punts.