L’Aleví ‘A’ suma el tercer triomf de la temporada al camp del Pla d’en Boet. Tres punts bàsics per seguir lluitant per la salvació

El 2022 ens ha arribat amb la suspensió de diversos partits, però també ens ha dut alegries. Ho demostra el triomf sumat per l’Aleví ‘A’ al camp del Pla d’en Boet. Es tracta de la tercera victòria del curs per l’Alella, ara dotzè amb 9 punts. Les posicions per assegurar-nos sense patir el mantenir-nos a Segona són a 3 punts de marge.

Contra el Boet, Andrei Escolà va marcar un hat-trick, mentre que Brano Borràs i Max Girona ens van regalar dos doblets. Ignasi Angerri i Joel Campoy també van marcar. Malgrat el resultat final, el matx va estar competit.

Després d’un bon inici dels nostres (0-2), el Boet va empatar (2-2). El guió semblava repetir-se després de passar d’un 2 a 4 al 3 a 4 local. En els últims dos quarts, però, el domini va ser alellenc, amb un parcial de 0 a 5.

El 2022 també comença amb bon peu pels dos Infantils. L’Infantil ‘A’ encadena quatre triomf seguits

Quatre seguides

El 2022 també comença amb bon peu pels dos Infantils. L’Infantil ‘A’ encadena quatre triomf seguits després de vèncer l’AEILL Cerdanyola per 1 a 2 (1-2), amb gols de Max Zellmer. L’Alella és vuitè amb 20 punts, només a 2 del tercer classificat.

L’Infantil ‘B’ també va sumar un bon reusltat: va golejar el Molinos per 6 a 1 amb dianes de David Blanch (3), Víctor Real, Mario Díaz i Ayman El Asri i és desè amb 13 punts.

La resta de la jornada

Veterans 2-0 Ponent I Els Veterans són 7ens amb 17p I

Cadet ‘A’ 1-2 Mataró I El Cadet ‘A’ és 12è amb 11p I

Aleví ‘B’ 2-9 Badalona I L’Aleví ‘B’ és 16è amb 3p I

Aleví ‘C’ (suspès) I L’Aleví ‘C’ és 11è amb 7p I

Aleví ‘D’ (suspès) I L’Aleví ‘D’ és 12è amb 9p I

Aleví ‘E’ 2-5 Argentona I L’Aleví ‘E’ és 14è amb 6p I

Juventus 4-2 Benjamí ‘A’ I El Benjamí ‘A’ és 10è amb 12p I

Benjamí ‘B’ 5-3 Salesians Mataró I El Benjamí ‘B’ és 4rt amb 18p I

Prebenjamí (suspès) I El Prebenjamí és 5è amb 21p I