Tots dos guanyen després de remuntar marcadors adversos contra el Santvicentí ‘B’ (1-2) i l’Olímpic Garriga ‘C’ (3-5). Les reaccions els permeten mirar a la zona alta

Setmana de victòries importants a Can Alella. Per obrir la crònica del cap de setmana, hem de FELICITAR el Primer Equip, guanyador d’un duel molt complicat davant el Santvicentí ‘B’ (2-1). Els roig-i-negres, cinquens amb 9 punts i a 3 del líder, perdien per 0 a 1 al minut 50’, però el bloc es va saber sobreposar.

Adri Martínez (64’) va empatar (1-1) al 64’ i, després de patir una expulsió, l’Alella faria el segon mitjançant Franc Moya (77’). En un partit culminat amb 12 grogues i 1 vermella repartida entre els dos conjunts, el triomf de la ‘guerra’ va ser alellenc.

La bona dinàmica ja ha arribat, condició compartida també per uns Veterans que tornen a ser ultra competitius. Els nostres van enfrontar-se al millor equip de la categoria, un Pomar que va topar una vegada i una altra contra la muralla visitant (1-1).

El líder, empatat a punts amb un Alella (13) que ara és tercer, va veure com una canonada des de 35 metres de Dani Gil donava avantatge als maresmencs en el primer temps (0-1). En la represa, però, tot el domini va ser badaloní i gràcies a Óscar Vives es va poder salvar un punt d’or que permet a l’Alella seguir empatat amb el líder. Del setè al primer només hi ha 2 punts de marge.

La bona dinàmica ja ha arribat, condició compartida també per uns Veterans que tornen a ser ultra competitius

Caràcter Alella

La bona dinàmica del Cadet ‘A’ la passada temporada es manté, ara al Juvenil ‘B’. La plantilla dirigida per Àngel Bonilla és co-líder amb 6 punts, després de vèncer l’Olímpic Garriga ‘C’ en un partit marcat per les expulsions locals (3-5). L’Alella perdia per 2 a 0 al minut 10, però es va refer de forma increïble: Pol Gómez (18’) i Aitor Carrera (30’ i 34’) segellaven la remuntada (2-3), just abans de viure la primera expulsió local.

Abans del descans, Arnau Arenas (44’) va fer el 2 a 4, i just començar el segon temps seria Homs qui faria el 2 a 5 (47’). Un gol en pròpia va tancar el marcador (3-5) just abans de viure dues expulsions locals més.

Ja per acabar, cal destacar que l’Aleví ‘C’ s’ha posat segon amb 6 punts després de golejar l’Argentona ‘D’ (1-7) a domicili. L’Alella, empatat a punts amb el líder, va estar impulsat pels gols de Pedro Olba (3), Marc Olba (2) i Neo Bel (2).

Juvenil ‘A’ 1-3 Premià de Dalt | El Juvenil ‘A’ és dotzè amb 0p |

Cirera ‘A’ 5-6 Cadet ‘A’ | El Cadet ‘A’ és novè amb 4p |

Cadet ‘B’ 3-4 Cabrils ‘B’ | El Cadet ‘B’ és dotzè amb 0p |

Infantil ‘A’ 6-1 Santvicentí ‘C’ | L’Infantil ‘A’ és primer amb 6p |

Masnou ‘C’ 1-4 Infantil ‘B’ | L’Infantil ‘B’ és desè amb 3p |

EF Primer Barcelona ‘C’ 2-1 Aleví ‘A’ | L’Aleví ‘A’ és vuitè amb 4p |

Aleví ‘B’ 17-1 La Salle Premià | L’Aleví ‘B’ és primer amb 6p |

Aleví ‘D’ 1-10 Premià ‘D’ | L’Aleví ‘D’ és catorzè amb 0p |