L’Infantil ‘B’ i l’Aleví ‘C’ sumen tres triomfs consecutius després de vèncer al Calella (8-0) i al Santvicentí (0-5)

Estem en ratxa! Gran cap de setmana de partits al CF Alella, especialment per dos dels protagonistes de la crònica que avui us presentem. L’Infantil ‘B’ va vèncer el Calella per 8 a 0 i confirma el seu gran moment de forma. Els verds acumulen tres partits seguits guanyant i escalen fins a la vuitena plaça amb 9 punts. 

La ratxa alellenca diu molt del bon moment de forma que viuen els nostres jugadors. Han marcat 18 dianes en els darrers tres compromisos de lliga i només n’han rebut 4.

Contra el Calella, el partit es va decantar des de l’inici. Al minut 3 ja guanyàvem per 1 a 0 i al 10 l’avantatge ja s’havia ampliat (2-0). Max Girona (3), Ignasi Angerri (2), Lukas Romero, Oliver Moro i Marc Anglada van marcar els gols alellencs.

De tres en tres

Grans notícies també les que deixa l’Aleví ‘C’, guanyador d’un duel que s’esperava molt igualat contra el Santvicentí (0-5). El nostre rival havia guanyat tots els seus partits menys un i estava situat dins del top5 de la lliga. 

Bachir (2), Álex Giménez, Carlos Bellido, Tomàs Roca van marcar per part de l’Aleví ‘C’. Aquest resultat deixa l’Alella setè amb 15 punts. Els nostres han marcat 29 gols en els darrers 3 duels i viuen un gran moment de forma. Hem de continuar així!

L’Aleví ‘C’ ha marcat 29 gols en els darrers 3 duels i viuen un gran moment de forma.

La resta de la jornada

Mollet 6-1 Infantil ‘A’

Prebenjamí ‘A’ 3-3 La Llàntia

Benjamí ‘B’ 2-1 Molinos

Cirera 4-1 Aleví ‘B’

Masnou 12-0 Benjamí ‘C’

Benjamí ‘A’ 7-3 Tiana

Aleví ‘A’ 2-2 Badalona

Cadet ‘B’ 4-1 Vilassar de Mar

Maquina Vieja 5-2 Veterans

Cadet ‘A’ 0-5 Mollet