El Benjamí ‘A’ marca el rècord de gols de la temporada (10), el Cadet ‘B’ s’estrena fora i l’Infantil ‘B’ guanya un matx disputat

El darrer cap de setmana de competició ens ha deixat moltes més bones notícies que les edicions anteriors. La crònica d’aquesta setmana la protagonitzen tres equips que han completat grans actuacions, sumant importants victòries: el Benjamí ‘A’, el Cadet ‘B’ i l’Infantil ‘B’.

Els primers van aconseguir marcar el rècord de gols de la temporada al camp del Molinos (1-10). Gràcies a aquest triomf, l’Alella ostenta la novena plaça amb 21 punts i torna a guanyar fora de casa més de tres mesos després de superar el Vilassar de Mar (4-5).

El rècord golejador alellenc es va gestar amb el protagonisme repartit dels jugadors. Sergi Gargantiel (3) i Bachir (3) van signar un hat-trcik, mentre que Vasily Murzagulov (2) va marcar un doblet. La resta de dianes per completar les 10 les van fer Damià Costabella i Tomàs Roca.

La primera fora

També cal destacar la primera victòria de la temporada fora de casa del Cadet ‘B’, qui es va desfer d’un Cirera combatiu (2-3). L’Alella ascendeix fins al tretzè lloc de la taula amb 12 punts i l’equip demostra ser capaç de poder derrotar a domicili un rival amb millor classificació.

Els nostres van remuntar un 1 a 0 matiner (12′) amb un gol en pròpia porteria (29′) i les dianes de Pau Font (32′) i Eric Bustamante (36′). En l’últim minut els locals van marcar el 2 a 3 final. Es tracta del quart triomf de la temporada per un Cadet ‘B’ que va aconseguir ‘venjar’ la derrota soferta contra el Cirera en la primera volta.

També cal destacar la primera victòria de la temporada fora de casa del Cadet ‘B’, qui es va desfer d’un Cirera combatiu (2-3).

Competint bé

Per tancar la crònica de la setmana volem parlar de l’Infantil ‘B’, equip que cada vegada està competint millor. L’Alella s’imposava al camp del Joventut Teià per un ajustat 2 a 3 (2-3). Aquest resultat deixa l’Infantil ‘B’ desè amb 27 punts.

El partit va restar obert fins al final. Aymán (4′) i Raúl Cao (17′) van situar l’Alella amb un avantatge clar a la primera part (0-2), però els locals van aconseguir empatar abans del descans (2-2). Ja en la represa, David Blanch feia el 2 a 3 definitiu al 64′. Després d’una derrota i dos empats, l’Alella torna a guanyar.

Sant Pol 4-0 Veterans I Els Veterans són 9è amb 24p I

Cadet ‘A’ 1-3 Vilassar de Dalt I El Cadet ‘A’ és 13è amb 18p I

Infantil ‘A’ 6-0 Granollers I L’Infantil ‘A’ és 6è amb 36p I