Segona victòria de la temporada per un Aleví ‘A’ que agafa aire en la classificació després de quatre derrotes seguides

L’Aleví ‘A’ ha tancat el cap de setmana amb un somriure enorme dibuixat en els rostres de jugadors i cos tècnic. Després d’acumular quatre derrotes seguides, l’equip necessitava recuperar confiança, obtenint el premi del triomf. La recompensa ha tornat a arribar al camp del Vilassar de Mar, rival de la zona mitjana de la taula.

Amb més caràcter competitiu que joc vistós, el conjunt dirigit per Cristian Roanes ha aconseguit trencar la dinàmica de resultats per sumar 3 punts que el fan respirar.

L’Alella va haver de treballar el triomf, sobretot després de desaprofitar un avantatge inicial de 0 a 2. Gràcies a dues dianes de Brano i Ihan, l’Aleví ‘A’ es posava amb una bona renda favorable quan només s’havien disputat 10 minuts de partit (0-2).

Aquest resultat deixa l’Aleví ‘A’ desè amb 6 punts, empatat amb el setè, el vuitè, el novè, l’onzè i el dotzè

El Vilassar, però, seria capaç de reaccionar fins a l’empat (2-2), forçant els nostres a posar una marxa més per tornar a manar. Per sort, l’efectivitat demostrada per Andrei (28′), Ihan (31′) i Brano (42′) seria suficient per assegurar una victòria d’allò més necessària.

Aquest resultat deixa l’Aleví ‘A’ desè amb 6 punts, empatat amb el setè, el vuitè, el novè, l’onzè i el dotzè (Vilassar de Mar, AEILL Cerdanyola, Cirera, Molinos i Juventus). De moment la igualtat és màxima, ja que del setè al catorzè només hi ha 3 punts de marge. El triomf contra el Vilassar ens permet trencar una ratxa de quatre derrotes i suposa la segona victòria alellenca de la temporada; totes fora de casa.

La resta de la jornada

Veterans 1-3 Llefià I

Cirera 5-0 Cadet ‘A’ I

Vilassar de Dalt 7-1 Cadet ‘B’ I

Santvicentí 3-2 Infantil ‘A’ I

Infantil ‘B’ 1-4 Salesians Mataró I

Aleví ‘B’ 1-6 Vilassar de Dalt I

Aleví ‘C’ 9-2 Premià CE I

Teià 7-6 Aleví ‘D’ I

Llavaneres 10-0 Aleví ‘E’ I

Benjamí ‘A’ 1-7 Pla d’en Boet I

Benjamí ‘B’ 1-2 Tiana I

Vilassar de Dalt 1-4 Prebenjamí I