L’Alella doblega el Sinera en un partit atractiu per l’espectador i amb alternatives. Els verds tornen a guanyar després de tres derrotes 

Dediquem la crònica del cap de setmana a l’Aleví ‘B’ S12. L’equip, que està treballant molt per millorar, venia de perdre tres partits consecutius contra rivals de la zona alta de la taula, sobretot pensant en l’Argentona i el Montgat.

Aquest cap de setmana, l’Alella rebia el Sinera, i els nostres van fer un clar pas endavant. Va ser un partit vibrant, amb alternatives i amb molts gols i espectacle.

Les primeres dianes del matx van ser verdes, Ibrahim va anotar un doblet en només 3 minuts (2-0). A partir d’aquí, intercanvi de cops sense canvis en el marcador.

El 2 a 0 va durar fins al 31’, quan Unay va retallar diferències (2-1). A continuació, les coses es van tornar a posar de cara per l’Alella, amb Ibrahim fent l’1 a 3 (34’). El 3 a 2 del Sinera va arribar al 39’. Amb tot per definir, el matx entrava en el tram decisiu.

Aquest resultat deixa l’Aleví ‘B’ S12 dotzè amb 21 punts. La desena plaça és 3 punts. Vinga nois! Endavant que podeu! A seguir així!

Aleshores, els nostres van brillar. Ibrahim completava el seu matx brillant marcant la seva quarta diana del dia (43’). Després del 4 a 2, l’Alella premia l’accelerador, amb Eric Casals (45’) i Jan Angles (49’) anotant el 5 i el 6 a 2.

L’Alella sentenciava d’aquesta manera el partit, tot i els dos gols finals del Sinera (6-4). Aquest resultat deixa l’Aleví ‘B’ S12 dotzè amb 21 punts. La desena plaça és 3 punts. Vinga nois! Endavant que podeu! A seguir així!

La resta de la jornada

Tiana 1-1 Veterans

Premià 0-4 Aleví ‘A’ S11

Cirera 0-3 Femení

Tiana 3-6 Benjamí ‘A’ S10

Cadet ‘A’ 2-6 Cerdanyola Mataró

Prebenjamí ‘A’ S7 1-2 Llavaneres

Benjamí ‘A’ S9 4-4 Premià de Dalt ‘B’

Benjamí ‘B’ S10 3-2 Joventut Teià

Cirera 1-7 Prebenjamí ‘A’ S8

Aleví ‘A’ S12 9-4 Salesians

Infantil ‘B’ 1-6 Tiana