L’Alella suma 3 punts fonamentals a casa contra el Premià, un rival directe en la lluita per mantenir-se a Primera

El tram decisiu de la temporada ja és aquí; ja ha arribat. Amb ell també arriben els partits que defineixen el futur de tots els equips en la classificació. Aquesta setmana volem felicitar especialment el Cadet ‘A’ per la reacció que ha protagonitzat. No està sent un curs gens fàcil, però estem ben vius i lluitarem per mantenir la categoria amb tot.

En la darrera jornada, l’Alella va sumar 3 punts vitals contra un rival directe com el Premià de Mar (2-1). Els nostres venien d’una ratxa dura de resultats, encadenant sis partits sense guanyar i assegurant només 1 punt dels darrers 18 possibles.

Davant del Premià tocava reaccionar com fos i l’equip ho va aconseguir. Els visitants, dotzens amb 22 punts, són l’equip que és just a sobre del Cadet ‘A’ en la classificació. Els nostres ocupen ara la tretzena plaça amb 21 punts.

Durant el matx, la tensió derivada de la importància de guanyar es va fer notar. Per sort, el triomf es va quedar a casa. El Cadet ‘A’ es va defensar realment bé i va saber cercar els espais per perforar la porteria rival. Al 16′ de partit, Álex Moure marcava l’1 a 0 (1-0).

Per acabar la temporada resten sis partits. N’hi ha dos contra rivals de la zona alta: Aqua Hotel (segon) i Mataró (quart); dos contra rivals de la zona mitjana: Santvicentí (setè) i Sinera (vuitè); i dos contra rivals directes: Canovelles (desè) i Mollet (catorzè).

L’avantatge local es veuria ampliat en la segona part, amb el 2 a 0 obra de Pol Ramentol (57′). En el tram final, Moure va ser expulsat per doble groga i quasi a les acaballes del temps reglamentari el Premià va marcar el definitiu 2 a 1.

Per no patir i assegurar la salvació, el millor seria quedar entre els dotze, onze o deu primers. Ara mateix l’Alella és tretzè amb 21 punts, a 1 del dotzè (Premià), a 2 de l’onzè (Parets) i a 3 del desè (Canovelles).

Veterans 1-4 United I Els Veterans són 8ens amb 30p I

AEILL 5-1 Cadet ‘B’ I El Cadet ‘B’ és catorzè amb 12p I

Sinera 3-2 Infantil ‘A’ I L’Infantil ‘A’ és 5è amb 43p I

Infantil ‘B’ 0-5 Vilassar de Dalt I L’Infantil ‘B’ és 9è amb 33p I