El Casal acull un acte multitudinari per presentar els esdeveniments principals que el club farà pel Centenari de l’entitat

Una jornada rodona i molt emotiva. El Casal d’Alella va acollir ahir un acte multitudinari per donar el tret de sortida al Centenari del CF Alella (1922-2022). Directiva, entrenadors, jugadors, ex directius, socis, persones vinculades al club durant gairebé mitja vida, seguidors i autoritats van omplir l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella per gaudir d’un acte sensacional.

Un genial Eduald Serra va fer de mestre de cerimònies, per anar introduint els diferents parlaments de les autoritats protagonistes. Joan Puigbert, regidor d’Esports d’Alella, el president, Dani Gil, l’alcalde, Marc Almendro, i el representant de la Secretaria General de l’Esport, Josep March, es van adreçar als presents.

Durant l’acte es van anunciar diferents notícies importants. La primera és que el club organitzarà un torneig pel Centenari amb els millors planters de Catalunya (FC Barcelona, RCD Espanyol i molts clubs més), el cap de setmana de l’11 i el 12 de juny. El 18 de juny hi haurà durant tot el dia una Festa Popular a l’Hort de la Rectoria, on organitzarem activitats per a tots els públics i posarem a disposició una oferta d’oci i de gastronomia per fer gaudir tot el poble. Durant la festa presentarem la nova samarreta del club, una edició especial del Centenari que torna als orígens de l’entitat i que estem segurs que us agradarà molt.

Homenatge als ‘veterans’

Durant l’acte celebrat al Casal, el CF Alella va rebre de manera oficial per part de l’Ajuntament la medalla d’or com a entitat centenària, la primera que es concedeix a Alella. El club també va fer un reconeixement als deu socis més antics, entregant una placa a Salvador Brutau, Isidre Oliveras, Josep Ruiz, Josep Viñallonga, Josep Arenas, Josep Casals, Lluís Font, Antoni Armengol, Jordi Molas i Lluís Miguel Polo. També es van entregar plaques als presidents i presidentes que encara viuen: Cristina Cardiel, Jaume Vidal, Joan Enric Muñoz, Josep Viñallonga i Daniel Brutau. El fill de Manel Ruiz, Manel Ruiz júnior, va recollir la placa pel seu pare, tota una institució al club i persona que ens va deixar recentment. Aquest Centenari, en part, és pel senyor Ruiz.

Des del club volem donar les gràcies a tots els assistents i a totes aquelles persones que han col·laborat cedint material per poder el·laborar el vídeo resum dels 100 anys del club que es va projectar al Casal i la mostra de records històrics que vam organitzar també ahir.