L’equip dirigit per Nil Oleaga i Álvaro Domínguez ha guanyat els darrers sis partits de forma consecutiva, marcant una mitjana de quasi deu gols per jornada.

En el darrer cap de setmana de competició, només quatre de les nostres plantilles podrien sumar victòries en competició oficial. L’Aleví ‘C’ i el Prebenjamí disputarien compromisos amistosos, mentre que el Femení afrontaria una jornada de descans.

Sens dubte, el principal protagonista del club seria l’Aleví ‘A’, bloc que ha passat de fer un inici de lliga fluix a convertir-se en un dels equips més en forma del grup 37 de la Tercera Divisió. Després de perdre els dos primers encontres oficials davant el Masnou ‘C’ (1-3) i l’Aqua Hotel ‘C’ (11-1), el CF Alella ha reaccionat.

L’equip d’Oleaga i Domínguez encadena ja sis triomfs consecutius, un cop superat l’últim partit a casa contra el Mataró (7-2). Aquest resultat ha provocat que l’Aleví ‘A’ ascendeixi fins a la sisena plaça de la classificació, obtenint 18 punts de 24 possibles.

En els darrers sis encontres, el rendiment del conjunt roig-i-negre ha estat realment destacable: 59 gols marcats (quasi deu per cap de setmana) i només 6 dianes rebudes. En conseqüència, l’Alella està anotant deu vegades més del que encaixa.

En el duel del passat cap de setmana contra el Mataró, els nostres jugadors remuntarien el 0 a 1 inicial (10’) fet per Ayoub (0-1). En només un minut, Alejandro Garcia (15’) i Manel Suero (15’) capgirarien la situació per l’Alella (2-1) i instants després Alex Ballesteros (19’) ampliaria l’avantatge local (3-1).

El 3 a 2 posterior (21’) anotat pel Mataró (3-2) no afectaria l’ànim dels nostres jugadors, ja que encara restava per veure el millor. Suero, amb un penal (21’) i una diana final (40’), i David Zapata, amb un doblet (34’ i 39’), dibuixarien el 7 a 2 definitiu en el marcador del Municipal (7-2).

La resta de la jornada

A banda de l’Aleví ‘A’, només tres plantilles del club podrien sumar victòria a la lliga. El Cadet (18), cinquè classificat, imposaria la seva llei contra el Pla d’en Boet ‘B’ (3-5), mentre que el Benjamí ‘A’ (18) s’exhibiria davant el Palautordera (9-5) per mantenir-se cinquè. En darrer terme, el Benjamí ‘C’ (13) guanyaria el derbi contra l’Atlètic de Masnou ‘C’ (2-3), resultat que permet a l’Alella pujar fins a la setena plaça.

En relació al Primer Equip, el bloc de Carlos Garcia seria l’única plantilla de l’entitat que sumaria un empat. El CF Alella (4), onzè classificat del grup VI de Quarta Catalana, podria puntuar al camp de la UD Molinos ‘B’ (14), vuitè en la classificació.

El conjunt alellenc ha puntuat en quatre dels darrers cinc partits (sempre empats) i el passat cap de setmana demostraria poder competir al Municipal de Vista Alegre. Axel Saavedra, de penal (53’), avançaria l’Alella només començar el segon període, diana que seria contrarestada per Garcia Mesa (73’).

En la resta de compromisos oficials, el Benjamí ‘B’ (22), el Juvenil (13), l’Infantil (18), l’Aleví ‘B’ (16) i els Veterans (14) caurien derrotats contra els seus rivals. El CE Premià ‘C’ (3-4), el Mataró ‘C’ (6-0), l’Argentona ‘C’ (0-5), l’Arenys de Munt (6-1) i els Veterans de Premià (3-2), respectivament, s’erigirien en els botxins dels nostres equips.