Doble enfrontament contra un mateix rival. L’Aleví ‘B’ i el Prebenjamí reben els Salesians de Mataró al Municipal d’Alella.

En una jornada marcada pel descans de l’Aleví ‘A’ i per l’amistós programat per l’Infantil contra el Barberà Andalucia (dissabte a les 9h), dos dels equips de la nostra entitat s’hauran d’enfrontar a un mateix rival. Parlem de l’Aleví ‘B’ i el Prebenjamí, conjunts que rebran els Salesians de Mataró.

Per una banda, l’Aleví ‘B’ jugarà dissabte a casa a partir de les 11h. EL CF Alella (26) arriba a aquest partit ocupant la vuitena plaça de la classificació, després de sumar només un triomf en les vuit jornades disputades en el 2017 (4 punts de 24).

Malgrat que el bloc de Kevin Sorbas va ser capaç de vèncer el Salesians ‘B’ en la primera volta (2-4), ara els mataronins aterren al Municipal en bona línia. El nostre rival ha sumat la meitat dels punts de joc des del canvi d’any (12 de 24) i s’ha situat novè i a només dos punts de l’Aleví ‘B’.

El conjunt de Sorbas buscarà la reacció per evitar perdre més posicions en la classificació (ha passat del quart al vuitè lloc) i que els Salesians el superin. Com a curiositat, destacar que els dos màxims golejadors dels equips arriben al partit empatats: Gavin Taylor n’ha marcat 17 per l’Alella, igual que Pau Cano pels Salesians.

Mateix contrincant pel Prebenjamí

Per altra banda, el nostre Prebenjamí també juga contra el mateix rival que l’Aleví ‘B’, però en aquest cas a partir de les 12:30h a casa. L’Alella (13) té una bona oportunitat per sumar un bon resultat, ja que els Salesians de Mataró són l’únic bloc de la lliga que encara no ha estat capaç de puntuar.

L’adversari de l’equip de Xavi Alonso i Marc Sisó és el cuer i només ha marcat set gols en 15 partits. En la primera volta, el duel entre tots dos es va decidir per detalls (1-2), tot i que l’Alella es podria endur el triomf. El Prebenjamí acumula sis jornades sense vèncer i buscarà la reacció a casa.

Primer Equip-CD Pomar (dissabte a les 18h).

Vilassar de Dalt-Veterans (diumenge a les 8:30h).

Juvenil-Premià de Dalt (diumenge a les 12:30h).

AD La Llàntia-Cadet (dissabte a les 16h).