Cirera vs Alella. Aquest cap de setmana tres dels nostres equips de planter s’enfronten al conjunt maresmenc.

Si alguna curiositat té la pròxima jornada de lliga és que la UD Cirera i el CF Alella es veuran les cares en tres categories diferents. Aquest curiós episodi ja es va viure fa uns mesos i el nostre club va recollir un balanç de sis punts de nou possibles. Qui jugarà contra el Cirera és el Cadet, l’Infantil i l’Aleví ‘A’.

El Cadet és l’únic bloc dels tres citats que està per sota del seu rival en la classificació de la lliga. El conjunt de Juan Álvarez és desè (33) i ha de visitar el camp del Cirera (57) aquest dissabte a partir de les 10:30h. Entre els dos equips hi ha 24 punts de diferència i en la primera volta els mataronins ens van derrotar per un marcador de 1 a 5.

Tot i que la Unió ja no té opcions de ser campió, el cinquè classificat continua exhibint uns registres brillants: ha puntuat com a local en 11 dels seus 13 partits i és el tercer millor atac de la categoria. El nostre Cadet encara té possibilitats matemàtiques d’acabar la lliga en sisè lloc.

Acomiadar bé la lliga

En categoria Infantil, el CF Alella rep dissabte (9h) la UD Cirera per posar el punt final a la temporada. Els nostres jugadors ja tenen assegurat el tercer lloc (54 punts) i s’acomiadaran de la competició oficial rebent el cinquè (40). El Cirera arriba a Alella en el seu millor moment, després d’encadenar sis triomfs seguits (rècord de la temporada). En la primera volta, però, els grocs van caure contra l’Infantil (3-5).

Fam de victòries

Ja per acabar, destacar que l’Aleví ‘A’ està davant d’un repte interessant i que coincideix amb el seu desplaçament al camp del Cirera ‘F’ (dissabte a les 9h). Si l’equip de Nil Oleaga guanya en la penúltima jornada s’assegurarà el tercer lloc de la lliga.

L’Aleví ‘A’ és l’equip del club que més partits ha guanyat aquest curs (21) i pot assolir la xifra de 23 triomfs de 28 possibles si encadena dues victòries més. En termes de classificació, els nostres sumen 63 punts i el Cirera 25 (és desè). Els dos conjunts arriben a aquest encontre en dinàmiques oposades: el CF Alella ha encadenat quatre triomfs seguits i el Cirera només ha sumat 3 punts dels últims 15.

La resta de la jornada

Hospitalense-Primer Equip (dissabte a les 16h).

La Roca-Veterans (diumenge a les 10:15h).

Juvenil-Premià CE ‘C’ (dissabte a les 13:30h).

La Llàntia-Aleví ‘B’ (diumenge a les 10:15h).

Aleví ‘C’-Sant Pol ‘D’ (dissabte a les 10:45h).

Les Franqueses ‘B’-Benjamí ‘A’ (diumenge a les 9h).

Arrabal Calaf-Benjamí ‘B’ (amistós / dissabte a les 11:30h).

Arenys de Munt-Benjamí ‘C’ (amistós / diumenge a les 10:30h).

Prebenjamí-Santvicentí (dissabte a les 12:30h).