El Juvenil recupera el camí del triomf contra el Bufalà, mentre que l’Infantil ‘A’ es va desfer del Montgat ‘B’ en el seu partit número 12 com a invicte

La crònica de la setmana ens porta a parlar de dos partits destacats. El primer d’ells, el jugat pel Juvenil a casa contra el Bufalà ‘C’(8-3). L’Alella venia de dues derrotes i de dues jornades descansant, fet que havia tallat la bona dinàmica de sensacions de la plantilla.

Contra el conjunt badaloní, les coses es van tornar a posar a lloc per tal de sumar el novè triomf del curs. El Juvenil, setè amb 28 punts, recuperarà aquest dimecres un partit pendent contra el Cabrils (19h a casa), matx que ha de servir per continuar amb l’escalada de posicions i per tornar a acostar-se al TOP5 del campionat.

Davant el Bufalà, el duel només va tenir un color: el roig-i-negre. L’Alella va marxar al descans dominant per 3 a 0, gràcies als gols d’Arnau Arenas, Jordi Mallafre i Víctor Moure. En la represa va arribar el 3 a 1, però automàticament el Juvenil va tornar a colpejar amb tres dianes d’Arenas, Mallafre i Joan Ballester (6-1). Ignacio Astrada es va encarregar d’anotar el setè i el vuitè pels locals (8-3).

Victòria amb dedicatòria

L’altre partit destacat de la jornada va ser el de l’Infantil ‘A’, conjunt que acumula 12 jornades invicte amb un balanç de victòries i empats. El bloc alellenc és quart amb 38 punts i en l’última jornada va golejar la FE Montgat ‘B’(4-0).

Hugo Núñez va patir una fractura de clavícula que el va obligar a marxar del terreny de joc cap a l’hospital

El partit no va ser gens fàcil pels nostres, ja que en el minut 15 de partit el màxim golejador de l’equip, Hugo Núñez, va patir una fractura de clavícula que el va obligar a marxar del terreny de joc cap a l’hospital. L’Hugo, autor de 15 dianes aquesta temporada, ha tingut un pes destacat en els bons resultats de l’Infantil ‘A’.

Malgrat perdre el màxim referent de l’atac, la plantilla va competir a la perfecció, imposant-se amb gols de Diego Álvarez (2’ i 60’), Álex Ballesteros (46’) i Bruno Vilardell (49’). El triomf va dedicat a l’Hugo, qui tornarà més fort que mai després de superar aquesta lesió. Ànim campió!

Primer Equip 0-3 Unió | El Primer Equip és onzè amb 26p |

Argentona 1-1 Veterans | Els Veterans és quart amb 46p |