L’Aleví ‘A’ de Kevin Sorbas remunta a Llavaneres per proclamar-se campió virtual (2-3). El Benjamí ‘B’ tanca el curs tercer i amb un 17 a 0!

Només un partit més, i seran campions. L’Aleví ‘A’ va superar amb nota la darrera prova de dificultat que li restava per tal de guanyar la lliga. El passat cap de setmana, els jugadors de Kevin Sorbas van donar un cop d’efecte quasi definitiu al campionat, guanyant al camp del segon: el Llavaneres ‘B’ (2-3).

El partit pel títol va començar de la pitjor forma; encaixant un gol en el primer minut de joc (1-0). Però després d’ajustar el mig del camp, l’Alella va passar a dominar el xoc, duent el pes del partit des de la possessió. En un error de la defensa local, Iker Rubio va empatar (14’), diana prèvia al 1 a 2 anotat per Ousmane (37’).

Al descans, l’Alella tenia el xoc mig encarrilat, mentre que el Llavaneres es mostrava bastant perdut sobre el terreny de joc. Les coses, però, van poder canviar després del 2 a 2 local (55’).

Els nervis escènics es van manifestar i, per sort, l’Aleví ‘A’ no es va deixar vèncer per ells. Ousmane, màxim golejador del campionat amb 49 dianes, va certificar el triomf visitant en l’últim minut de xoc (2-3). L’Alella lidera el campionat amb 69 punts i, en cas de guanyar el pròxim partit, la lliga estarà sentenciada.

Quatre triomfs seguits han reactivat les opcions d’ascens dels Veterans

Creuen en l’ascens

Les bones notícies arriben fins als Veterans, els quals han arribat al tram final de la temporada en plena forma. Quatre triomfs seguits han reactivat les opcions d’ascens de l’Alella. Ara mateix la plantilla alellenca és tercera amb 62 punts, a 3 del líder i a 1 del segon a falta de 4 jornades (3 a casa i 1 a domicili).

El passat cap de setmana, l’Atlètic Masnou (1-10) va pagar els plats trencats del gran moment de forma de l’Alella. Àlex va fer 6 gols, 3 Enric Fogo i 1 Jordi Mas. La setmana de múltiples partits va culminar-se amb 24 dianes a favor i només 4 en contra.

Tercers a la lliga

Per tancar el resum de la setmana hem de parlar del Benjamí ‘B’, el qual ha culminat la temporada 2018-2019 en tercera posició. Aquest ha estat un gran curs per l’Alella, ja que el campió només ha quedat 4 punts per damunt nostre. El Benjamí ‘B’ ha sumat 20 victòries en 26 jornades i tanca el curs amb el rècord golejador de l’any: 17 gols contra el Vilassar de Mar ‘G’. Marc Serrano (5), Nico Martínez, Alejandro Garcia (5), Narcís Xatart (2), Tiago i August Bruguera (3) van posar el punt final a un any de notable alt.

Primer Equip 1-1 Juventus | El Primer Equip és dotzè amb 31p |