La Federació Catalana de Futbol ha donat llum verd a les dates d’inici de competició 2020-2021. L’Alella començarà el 10, el 17 i el 24 d’octubre, dependent de la categoria

La Federació Catalana de Futbol ha donat llum verd a les dates d’inici de competició del futbol i futbol sala per la temporada 2020-2021. L’acord, aprovat en la reunió de la Junta Directiva estableix el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre com el d’arrencada de les competicions oficials de Quarta Catalana. Els Veterans també iniciaran la lliga en aquesta mateixa data.

Pel que fa al futbol base, tota la Primera Divisió tant masculina com femenina ho farà el 17 i 18 d’octubre; mentre que la resta de categories del futbol amateur femení i formatives començaran el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre.

Aquestes dates estan subjectes a possibles modificacions, en cas de no poder començar les competicions per motius sanitaris.

En tots els casos, hi haurà com a dates de descans el Nadal, sense competició els caps de setmana del 27 de desembre i el 3 de gener, així com també la Setmana Santa, amb aturada el 4 d’abril.

Tanmateix, s’habilitaran com a dates per competir el pont de la Puríssima, el 6 de desembre, i també el Carnestoltes, el 14 de febrer, amb motiu de la situació extraordinària produïda per la crisi sanitària de la Covid-19, que obliga a confeccionar uns calendaris més compactes. Aquestes dates estan subjectes a possibles modificacions, en cas de no poder començar les competicions per motius sanitaris.