L’Alella completa un partit de manual contra el Molinos, doblant el seu rècord ofensiu de la temporada 

La temporada del Cadet ‘B’ està sent de notable. L’equip sempre s’ha mantingut en zones tranquil·les i s’ha situat durant diverses jornades molt a prop del grup dels millors. L’equip sap competir i maximitzar el seu encert ofensiu, ja que els verds no han estat un dels grans golejadors de la temporada. 

Això, però, ha canviat aquest cap de setmana. El Cadet ‘B’ s’ha equiparat als tres millors equips de la categoria, el Tiana, l’Atlètic Masnou i el Montgat, sent capaç d’anotar 16 dianes en un sol partit. Cap més equip ha estat capaç de fer-ho.  

I cal tenir en compte que els tres primers acumulen 176, 157 i 205, respectivament, al campionat. Són a un altre nivell, lluny dels 70 gols de l’Alella. Per això, el registre sumat contra el Molinos encara té més mèrit.

L’espectacular triomf dels nostres multiplica per dos la xifra més alta de gols que havia pogut marcar l’Alella aquesta temporada. El rècord anterior va ser en la jornada 3 contra la Montañesa (8-0).

Dels 15 efectius disponibles, 11 van aportar en atac amb com a mínim una diana: quasi el 75% de la plantilla va anotar

Un triomf coral

El millor de la victoria va ser la manera en què es va donar. De l’onze titular que va iniciar el matx, nou jugadors van poder participar amb gol, mentre que dels quatre que van començar el duel a la banqueta, dos també van marcar. 

Per tant, dels 15 efectius disponibles, 11 van aportar en atac amb com a mínim una diana: quasi el 75% de la plantilla va anotar. Espectacular, no?

Jan Nahorro, amb 4 dianes, tanca la jornada con el màxim golejador d’aquest cap de setmana a tota la lliga. Nil Caballero, sortint de la banqueta, va fer un hat-trick.  

La resta de dianes, fins a completar les 16, van ser de: Pol Mur, Sihan Cheng, Álex Nova, Jordi Sarrión, Ernest Paredes, Marc Caus, David Barnett, Pau Charques i Estanislao Martorell. 

Després d’empatar contra el quart classificat, el Vilassar de Mar (0-0), guanyar aquest partit deixa l’Alella novè amb 37 punts, a 3 de la sisena plaça. L’equip ja acumula més gols marcats (70), que encaixats (67).

La resta de la jornada

Prebenjamí ‘A’ 0-3 Vilassar de Mar

Benjamí ‘B’ 7-3 Montgat

Atlètic Masnou 10-3 Benjamí ‘C’

Fundació Grama 1-11 Benjamí ‘A’

Premià de Dalt 1-2 Aleví ‘C’

Aleví ‘A’ 3-7 Atlètic Masnou

Argentona 7-0 Infantil ‘A’

Vilassar de Dalt 12-2 Aleví ‘B’

Cadet ‘B’ 16-0 Molinos

Cadet ‘A’ 1-1 Cabrils

Premià 2-2 Veterans

Joventut Teià 2-2 Primer Equip