El cap de setmana ens va deixar grans notícies: el segon triomf seguit del 1r Equip, la golejada del Juvenil o l’ascens del Benjamí ‘B’ al tercer lloc

Arriba la crònica de la jornada, i ho fa amb excel·lents notícies futbolístiques. El Primer Equip va tornar a encadenar triomfs, mèrit que no passava des del passat novembre! El CF Alella es va desfer del Canet (4-3) en un partit disputat i on no es va poder gaudir de la tranquil·litat fins al xiulet final.

Dotzens amb 26 punts, els nostres es van avançar amb gol de Rubio (13’) i, després d’encaixar l’empat al 36’, van tornar a agafar avantatge amb les dianes d’Aleix Milian (46’), Campos (48’) i Bernat Cabello (77’). El Canet, però, ens va posar la por al cos situant-se amb 4-3 a falta de 5 minuts, tot i que finalment els tres punts van quedar-se a casa.

Amb una mica de més de marge es va produir la victòria del Juvenil contra el Cirera ‘C’ (7-2). L’Alella, sisè amb 32 punts i amb el cinquè a només 1 punt de marge, torna a mirar cap amunt.

El bloc de Juan Álvarez va sumar el segon millor registre golejador del curs, liderat per l’encert de Pau Miquel (2)Gerard Fernández (2), Joan Ballester, Nacho Astrada i Oriol Mancilla. Al descans, els locals ja manaven (2-0) i mai van deixar que el Cirera (2-1) es fiqués dins del partit (4-1). Després del 4 a 2 visitant van caure tres gols més per l’Alella.

Aspirem al TOP3

Per altra banda, l’Infantil ‘A’ també va viure un cap de setmana rodó, imposant-se al quart classificat per 3 a 0. L’Atlètic Masnou ‘B’ aterrava al Municipal situat en quart lloc amb 43 punts i en va sortir a només 2 de marge de l’Alella, cinquè amb 41 i encara un partit pendent.

Amb una mica de més de marge es va produir la victòria del Juvenil contra el Cirera ‘C’ (7-2)

L’altra bona notícia és que l’Infantil ‘A’ va guanyar l’average particular amb l’Atlètic, gràcies a les dianes de Max Borrell (32’ i 55’) i Bruno Vilardell (69’). A falta de sis jornades, fins i tot la tercera plaça és possible, ja que la tenim a només 4 punts i hem de jugar contra el tercer.

Ja som tercers

Per tancar la crònica de cap de setmana cal parlar del Benjamí ‘B’, guanyador d’un duel clau contra l’Aqua Hotel ‘E’ (4-2) que l’ha situat en tercera posició. L’Alella, ara amb 55 punts, va superar al fins ara tercer classificat per situar-se a 1 punt del segon mancant dues jornades.

El subcampionat de lliga, doncs, encara és possible, sobretot després de la moral que ha assolit l’equip gràcies a la seva espectacular remuntada contra l’Aqua. El Benjamí ‘B’ va remuntar dos marcadors adversos: 0 a 1 al minut 2’ i 1 a 2 al 27’. El protagonista de la doble reacció va ser Narcís Xatart, autor dels dos empats al 17’ i al 28’. Al tercer quart va arribar el gol d’August Bruguera (3-2) i finalment va ser Ferran Esteban qui va fer esclatar l’alegria amb el definitiu 4 a 2 (47’).