La primera jornada de lliga del 2018 arriba amb dos partits de vital importància. El Cadet necessita impuls per a no despenjar-se i l’Aleví ‘B’ es juga el lideratge

La competició massiva de la totalitat dels nostres equips torna aquest cap de setmana. Estrenem el 2018 disputant una llarga llista de partits oficials; alguns d’ells d’especial rellevància. En primer lloc, però, cal apuntar el ‘regal’ rebut pel Primer Equip en forma de suspensió del seu compromís contra l’Arenys de Munt. El rival s’ha retirat, fet que ens converteix en guanyadors.

Per altra banda, els Veterans visitaran diumenge (10:30h) el camp del tercer classificat, un Lloreda (30) que ve de perdre contra el cuer després d’encadenar nou jornades consecutives puntuant. Es tracta del penúltim matx de la primera volta i és clau. L’Alella (25) és a cinc punts del tercer i arriba al camp d’un dels millors rivals de la lliga en ratxa: quatre triomfs seguits.

Seguint amb la bateria de duels destacats, ara cal centrar-se en el desplaçament que ha de fer el Cadet, quart amb 23 punts, al camp del Vilassar de Mar ‘C’ (dissabte a les 13h). Els roig-i-negres visiten el feu del cuer i, a més, l’únic bloc del campionat que encara no ha puntuat: 10 derrotes.

Mentre l’Aleví ‘B’ marca quasi deu gols per cap de setmana (millor atac), el seu pròxim rival s’erigeix com la millor defensa de la competició.

Després d’encadenar un empat i una derrota contra els dos primers just abans de marxar de vacances, el Cadet ha de recuperar l’impuls per continuar enganxat en la lluita per l’ascens. Només dos punts ens separen del primer i, per tant, cal mantenir la regularitat. El Vilassar rep més de cinc dianes per cada gol marcat, dada demolidora i que s’ha de mantenir dissabte.

En darrer lloc, destaquem el partit de partits que l’Aleví ‘B’ ha de jugar dissabte (9h) als dominis del Cabrils ‘C’. El líder (30 punts) ens rep a nosaltres, segons amb 27. El Cabrils és l’únic bloc invicte de la lliga (ho ha guanyat tot), fet que dota el partit d’una rellevància especial. Mentre l’Aleví ‘B’ marca quasi deu gols per cap de setmana (millor atac), el seu pròxim rival s’erigeix com la millor defensa de la competició. Emoció màxima!

La resta de la jornada

Fundació Grama-Infantil (amistós dissabte a les 10:30h).

Arenys de Munt ‘B’-Aleví ‘A’ (dissabte a les 10:45h).

Granollers ‘F’-Aleví ‘C’ (diumenge a les 14:30h).

Aleví ‘D’-Premià de Dalt ‘B’ (dissabte a les 9:30h).

Benjamí ‘A’-Aqua Hotel ‘B’ (dissabte a les 11h).

Benjamí ‘B’-Vilassar de Mar ‘F’ (dissabte a les 12:15h).

EF Planadeu-Benjamí ‘C’ (amistós diumenge a les 12h)

Cirera ‘B’-Prebenjamí (dissabte a les 9h).