El Primer Equip, els Veterans, el Cadet i l’Infantil han canviat el Municipal d’Alella per dos camps de Badalona. La seva adaptació està sent bona

Fer-te teu un espai desconegut és un procés que sempre va acompanyat d’un període d’adaptació. Això és exactament el que han hagut de viure diversos equips sèniors i formatius del Club de Futbol Alella. Les obres de remodelació del Municipal han enviat el futbol 11 de l’entitat lluny del poble per tal de poder completar amb èxit la temporada 2017-2018.

En total, actualment hi ha quatre equips del club que estan jugant lluny dels nostres dominis. El Primer Equip va començar el curs ja instal·lat al Municipal de Pere Gol (Badalona), feu on hi ha aconseguit guanyar quatre dels sis partits que hi ha disputat (12 punts de 18 possibles). Aquesta ràpida adaptació permet a l’Alella ser sisè al grup V de la Quarta Catalana.

Després de dues jornades, el CF Alella suma 3 punts i afronta la pròxima jornada de descans amb els deures fets.

Pel que fa als Veterans (sisens amb 25 punts), el conjunt més experimentat del club ha viscut un canvi d’ecosistema totalment positiu. Els dos partits que el bloc roig-i-negre ha disputat al Municipal de Bufalà s’han saldat amb triomf: 5 a 3 contra els Amics del Masnou i 7 a 2 contra el Rocafonda. En els dos xocs, els Veterans van aconseguir les dues millors xifres golejadores de la temporada, empatant amb el 7 a 0 sumat contra la Penya Madridista Iluro a Alella.

Per altra banda, el Cadet, quart classificat, acredita un balanç d’un empat en l’únic matx jugat a Badalona (Bufalà). Aquest punt té mèrit, tenint en compte que l’estrena dels nostres es va donar contra el Premià de Dalt (0-0), segon de la lliga.

En darrer lloc, l’Infantil ha jugat dos encontres com a local lluny d’Alella. Els actuals novens classificats de la lliga van debutar a Bufalà caient contra el Pla d’en Boet (3-4), resultat que seria corregit dies després contra l’Argentona (10-0). Aquesta va ser la segona vegada en tot el curs que l’Infantil tancava un partit sense rebre un gol. En global, doncs, l’Alella ha sumat 22 de 33 punts en joc a Badalona: un 66% del total.