L’Aleví ‘B’ i l’Aleví ‘C’ esclafen l’Atlètic Masnou per culminar el cap de setmana ocupant la primera posició de la classificació. Són líders.

La darrera jornada de partits va deixar-li al club una bona dosi de bon joc i gols. Sens dubte, qui més bon resultat va obtenir del cap de setmana va ser la categoria Aleví. En primer lloc, l’Aleví ‘B’ va golejar l’Atlètic Masnou ‘D’ a domicili (0-8), aconseguint un resultat que deixa la plantilla líder amb 45 punts. El bloc roig-i-negre és una piconadora de triturar rivals i ja ha marcat 137 dianes. Contra l’Atlètic, Gavin Taylor (4), Oriol Cabero (2), Martí Sala i Hugo Núñez van ser els golejadors.

Si l’Aleví ‘B’ va enamorar, l’Aleví ‘C’ va completar un dels seus millors encontres del curs, guanyant l’Atlètic Masnou ‘C’ (1-18) per situar-se líder amb 45 punts. El rècord golejador del curs permet al bloc de Kevin Sorbas ser primer per davant del Cirera i el Santvicentí. Sergi Forcada (2), Nil Caballero (6), Shayne Kirksay, Ousmane Corominas (6) i Joan Verdú (3) es van repartir el protagonisme en atac.

Qui també va brillar va ser el Benjamí ‘C’, autor d’un autèntic recital davant el Calella ‘B’ (1-15).

A cop de gol

Per altra banda, qui també va brillar va ser el Benjamí ‘C’, autor d’un autèntic recital davant el Calella ‘B’ (1-15). L’Alella va assolir el seu rècord golejador de la temporada i es consolida en tercer lloc amb 30 punts, després d’encadenar set triomfs consecutius. Max Martínez (4), Marc Olba (4), Pedro Ola (5), August Bruguera i Aran Jiménez van marcar el passat cap de setmana.

Ja per acabar el resum, destacar el gran paper efectuat pels ‘grans’ del club. El Primer Equip escala fins al cinquè lloc (30 punts) després de superar un rival directe com la Juventus (3-2) i es confirma en un gran moment. A més, els Veterans van derrotar la Penya Iluro a domicili (2-3) i ja són quarts amb 40 punts; una gran marca.

La resta de la jornada

Cabrils ‘B’ 1-1 Cadet | El Cadet és tercer amb 39 punts.

L’Infantil va descansar | L’Infantil és vuitè amb 15 punts.

Aleví ‘A’ 2-11 Atlètic Masnou | L’Aleví ‘A’ és tretzè amb 8 punts.

Atlètic Masnou ‘B’ 0-8 Aleví ‘D’ | L’Aleví ‘D’ és cinquè amb 28 punts.

UD Cirera ‘C’ 2-1 Benjamí ‘A’ | El Benjamí ‘A’ és onzè amb 21 punts.

FC Argentona ‘C’ 5-5 Benjamí ‘B’ | El Benjamí ‘B’ és cinquè amb 29 punts.

Prebenjamí 6-1 CE Mataró ‘C’ | El Prebenjamí és setè amb 19 punts.